Anasayfa Haber iPhone 3GS, RED Ayrıcalıklarıyla Vodafone’da

iPhone 3GS, RED Ayrıcalıklarıyla Vodafone’da

Dünyanın en ileri mobil iletişim teknolojilerini Türkiye’deki kullanıcılarının hizmetine sunan Vodafone, iPhone sahibi olmak isteyen abonelerinin yüzünü güldürecek yeni tekliflerle geliyor. Sınırlı bir süre için geçerli olacak kampanya kapsamında aboneler, ayda sadece 19TL’ye Vodafone Red ayrıcalıklarıyla iPhone 3GS 8 GB sahibi olabiliyor.

Vodafone, mobil iletişim alanındaki son gelişmeleri uygun tarife ve hizmet seçenekleriyle müşterilerine sunmaya devam ediyor. Teknolojik birikimi ve altyapısını müşteri ihtiyacına uygun çözümler üretmek yolunda değerlendiren Vodafone, iPhone 3GS 8 GB’ı sınırlı bir süre için çok özel bir fiyatla  Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunuyor.

En uygun hizmeti en uygun tarifelerle sunmayı hedefleyen Vodafone, yeni kampanyasıyla iPhone sahibi olmak isteyen müşteriler için fırsatlar dünyasının kapılarını aralıyor. Bu sayede aboneler , hem yüksek performanslı iPhone 3GS 8 GB ile mobil hayatın keyfini çıkarıp dilediklerince internete giriyor, hem de Vodafone Red tarifeleri ile tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifede karşılıyor..

iPhone 3GS kampanyası kapsamında; abonelerin her türlü iletişim ihtiyacına cevap veren,  binlerce her yöne dakika SMS ve internet içeren, aylık ücreti  79 TL olan Red Mini, 99 TL olan Red ya da 149 TL olan Red+ tarifelerinden birini seçip, aylık sadece 19 TL ek ödemeyi 24 ay boyunca taahhüt eden aboneler,  iPhone 3GS 8 GB’a son derece avantajlı bir fiyatla sahip olabiliyor.

Bunun yanı sıra,  Red tarifeleri dışında  herhangi bir Vodafone tarifesi kullanmak isteyen aboneler, 24 ay süresince  aylık 250 MB veya 1 GB mobil internet paketlerini kullanmayı taahhüt etmeleri durumunda, iPhone 3G S 8GB’a 250 MB’lık paketle aylık 45 TL’ye, 1 GB’lık paketle ise aylık 55 TL’ye  sahip olabilecek.