Anasayfa Haber Philips MediaSuite TV ile Otellerde Devrim Yaratıyor

Philips MediaSuite TV ile Otellerde Devrim Yaratıyor

Philips, bugünün otel konuklarına yarının bağlantı teknolojisini getiren MediaSuite TV’leri piyasaya sunuyor.

Konaklama sektörüne TV çözümleri sağlamada lider marka Philips, MediaSuite’i, konukların otel odası konforunda çevrimiçi eğlence ve bilgi dünyasına erişmesine olanak veren yeni bir internet bağlantılı TV’yi piyasaya sunuyor.

Philips MediaSuite TV, Philips’in özellikle otel sektörü için tasarladığı ürün portföyüne katılan en son ürünü. Bu yeni ürün grubu, otel işletmecilerinin daha önceleri erişilemez olan interaktif servisleri bir set üstü kutusuna gereksinim olmaksızın zengin bir çevrimiçi NetTV uygulaması kanalıyla etkin bir biçimde sunmasına olanak tanıyor.

Philips MediaSuite konukların internete girmek için bir dizüstü bilgisayar ya da netbook kullanmalarına gerek kalmadan internetin işlevselliğini tam olarak yaşamalarına olanak sağlıyor. Catch-up TV sayesinde, yerel hava durumu ve haberler gibi çevrimiçi uygulamalara, Facebook ve Twitter’a artık TV kanalıyla erişilebilir, böylece konuklar otel odalarında da evlerindeki gibi bağlantı imkanına sahip olabilirler. Kullanımı oldukça pratik olan bu sistem özellikle bir dizi interaktif serviste kolay gezinme için tasarlanmış yenilikçi bir uzaktan kumanda içerir.

MediaSuite TV’ler Philips’in ‘Süper Yedili’ mottosuyla, hem konuklara hem de otel işletmecilerine hitap edecek şekilde tasarlanmış yedi özel avantaja dayanır.Bu avantajlar şu şekilde sıralanmıştır;

Sürdürülebilirlik – Enerji ve maliyet tasarrufu sağlar

Kolaylık – Özelleştirilebilir kullanıcı dostu ekranlar ve yeni gelir akışları sunar

Akıllı Teknoloji – Üstün resim kalitesine sahip geniş bir dizi LED TV, IPTV ve tercih ettiğiniz interaktif sistemle uyumluluk sağlar

Servis – 5 yıllık genişletilmiş garanti ve kullanışlı kiralama programı mevcuttur

Signature Ürün Serisi – Odalarınıza Ambilight ve 3D özellikleri getirerek konuklarınıza farklı bir deneyim sunar

Güvenlik – İçerik şifreleme özelliği sayesinde, konuklarınıza gişe rekorları kıran filmlerin erken gösterimini sağlar

Segmentasyon – Philips’in profesyonel TV’lerinden bar ve yolcu gemilerinin de yararlanabilmesini sağlamak üzere farklı özellik ve nitelikler sunar.

Philips Otel TV Küresel Pazarlama Üst Düzey Yöneticisi Wouter Staal açıklamasında; ‘Misyonumuz dünya genelindeki otel sahiplerine ve yöneticilerine Otel TV çözümlerimiz kanalıyla maliyet etkin ve sürdürülebilir bir yolla, ayırt edilebilir bir konuk deneyimi sunmalarına yardım etmektir. MediaSuite teklifimizi geliştirerek yenilikçilik ve servis yoluyla ortaklarımıza rekabet avantajı sunma kararlılığımızı göstereceğiz’ dedi.

MediaSuite serisini deneyimleyen Lausanne Otel Okulu; Bilgi Teknolojisi Yenilik Direktör Yardımcısı Profesör Ian Millar ise MediaSuite hakkında şunları söyledi;

“Bugün konuklar teknolojinin de otel işletmecilerinin kendileri için yarattığı deneyimin bir parçası olmasını istiyorlar. Evde erişebilecekleri eğlence ve sosyal medyanın aynısına ulaşabilir olmayı istiyor ve bekliyorlar. Philips MediaSuite buna olanak sağladığı için sadece harika bir ürün değil, aynı zamanda sektörün gereksinimi olan ürün.”