Anasayfa Haber HTC ve beats by dr. dre mobil ses teknolojisinde yeni bir...

HTC ve beats by dr. dre mobil ses teknolojisinde yeni bir çığır açıyor

Global cep telefonu tasarımcısı HTC Corporation, bugün müthiş Beats by Dr. Dre™ ses tecrübesi ile ses pazarına yeni bir tanım getiren Beats™ Electronics LLC ile gerçekleştireceği stratejik ortaklığı ve yaptığı yatırımı duyurdu .

“HTC ve Beats by Dr. Dre ortaklığı dünya çapındaki bu iki şirketin akıllı telefon pazarına yeni bir bakış açısı kazandırması  ve geleceği yeniden tanımlamaları  için bir fırsat oluşturuyor” diyen Jimmy Iovine( Beats by Dr. Dre’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra, Universal Müzik Grubu ve Beats hissedarı olan Interscope Geffen A&M Records şirketinin  CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapıyor.

Iovine sözlerine şöyle devam etti “Beats by Dr. Dre, dijital devrimin neden olduğu ses kirliliğini ortadan kaldırma ve dinleyicilerin müziği sanatçının istediği gibi hissetmelerini sağlayacak şekilde yeniden düzenleme konusundaki devam eden misyonumuzun önemli bir aşamasını temsil etmektedir. “

Tüketiciler için üstün kaliteli mobil ses üretmek amacıyla başlatılan işbirliğinin bir ürünü olarak bu sonbaharda Beats ses yeniliklerini içeren HTC cihazları piyasaya çıkacak.

“Beats popüler kültürü günümüzdeki diğer bütün markalardan farklı olarak kullanmak için eşsiz bir yöntem keşfetti” diyen HTC Corporation CEO’su Peter Chou sözlerine şöyle devam etti. “Çok özel bir şey üretmek için kurulmuş heyecan verici bir marka ve inanıyoruz ki stratejik ortaklığımız sonucunda tüketiciler rakipsiz bir ses kalitesiyle donatılmış HTC telefonlara sahip olacaklar. Tüketicilerin mobil deneyimlerine dair her ayrıntıya çok dikkat ediyoruz ve ses bu deneyimin kritik bir parçası.”

HTC içerik, hizmet ve cihazları birleştirerek eşsiz mobil deneyimler yaratan bir marka olarak tanınıyor.   Beats ise eşsiz bir marka cazibesine sahip ve profesyonel kayıt stüdyolarında kaydedilen sesleri aynen aktararak kullanıcıların müziği sanatçının istediği şekilde duymalarını sağlıyor.

Bu iki mükemmel marka bir araya geldiğinde üstün kaliteli mobil müzik ve ses deneyimleri yaratılacak ve HTC’nin dünya çapında gençlik ve aksesuar pazarlarına girişi hızlanacak.

Beats Electronics Monster Cable Products Inc., Hewlet-Packard ve Chrysler Group LLC. gibi şirketler ile arasındaki faaliyetlerine özerk bir şekilde devam edecek. Iovine, Yönetim Kurulu Başkanı  ve Luke Wood Başkan ve COO (Operasyon Direktörü) olarak görev yapacak. Iovine ayrıca Interscope Geffen A&M Records şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya devam edecek.