Anasayfa Haber “İş”te performansın yeni adı

“İş”te performansın yeni adı

Exper, taşıması kolay ve güçlü donanım özelliklerine sahip dizüstü bilgisayar serisini güçlendirmeye devam ediyor. Karizma ürün grubu ile farklı isteklere sahip bilgisayar kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılayan Exper, dizüstünde küçük boyutlarda üst düzey performans arayanlar için serinin 14 inç büyüklüğündeki yeni üyesi NCG1N’yi satışa sundu.

Şık tasarımı, küçük boyutlarına rağmen, boyundan büyük işler yapan Exper NCG1N, 1.9 KG ağırlığıyla kullanıcısının yanından ayıramadığı konforlu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Intel’in göz alıcı ve akıllı performans sunan 2. Nesil Core™ i5 460M işlemcisiyle güçlendirilen yeni Karizma, Turbo Boost 2.0 ile zorlayıcı görevlere dahi meydan okuyup, “Hyper Threading” teknolojisiyle de uygulamalar arası geçişi ve çoklu görevlerde yürütme süresini göz açıp kapatıncaya kadar hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Enerji kullanımında da hayli cimri olan Exper Karizma NCG1N, 14 inç 1366×768 piksel parlak ekranının yanısıra HD Graphics özelliği ile oyun, video ve multimedya içeriklerde kullanıcısına gerçeğe yakın görüntü kalitesiyle birlikte, çarpıcı, kusursuz ve pürüzsüz bir görsel deneyim sunuyor.

ÜST DÜZEY KULLANIM KONFORU
Dizüstünde güç ve estetiğe yeni bir anlam getiren NCG1N, Microsoft’un performansını zirveye taşıyan Windows 7 Home Basic işletim sistemi, 4 GB DDR3 belleğiyle aynı anda birçok zorlu görevin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. 500 GB Sata sabit sürücüsüyle kullanıcısına güvenli, aynı zamanda geniş depolama alanı sunan yeni Karizma, kullanıcı dostu büyük ve estetik tuş takımı, hassas touchpad’i ile de üst düzey kullanım konforu sunuyor.

HER AÇIDAN İDDİALI
Görüntünün yanısıra tümleşik güçlü stereo hoparlörüyle ses alanında da iddialı olan Exper Karizma NCG1N, zengin bağlantı noktalarıyla da kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Yüksek hızda 802.11 b/g/n kablosuz ağ bağlantısını destekleyen ürünün, dahili bluetooth özelliğine ek olarak, 2 adet USB, HDMI ve VGA çıkışı da bulunuyor. 1.3 megapiksel kamerasıyla iletişimi keyifli hale getiren Exper Karizma NCG1N, KDV dahil 1.413 TL fiyatıyla satışa sunuldu.  Ürünün teknik özellikleri ise şöyle;

İşlemci                       2. nesil Intel® Core™ i5 460M İşlemci (2.53 GHz, 3M Cache)
Chipset  Intel HM55
İşletim sistemi    Windows 7 Home Basic
Ekran
14 inç WXGA Parlak Ekran (1.366×768 piksel)
Ekran kartı
512 MB paylaşımlı Intel HD Graphics
Sabit disk
500 GB SATA
Bellek  4 GB DDR3
Bağlantılar
802.11 b/g/n kablosuz ağ, 10/100/1000 G.Bit Ethernet, kart okuyucu, 2 adet USB 2.0, Headphone, Line-in, HDMI
Ses                 Dahili stereo hoparlör