Anasayfa Haber Her yere uyan mp3 çalar Genius SP-i400

Her yere uyan mp3 çalar Genius SP-i400

Genius SP-i400 kullanışlı tasarımı sayesinde bir MP3 çalardan çok daha fazlasını vaat ediyor. SP-i400 her yere götürebileceğiniz bir müzik sistemi görevi görüyor. Taşınabilir MP3 çalar ile hoparlörü birleştiren bir ürüne ne dersiniz? Genius’un yeni tasarımı olan SP-i400, bu iki özelliği bünyesinde bir araya getiren bir ürün.

İçinde şarkılarınızın olduğu SD kartınızı SP-i400’e takın ve müziğin keyfine varın. MP3 ve WMA biçimli ses dosyalarına destek veren SP-i400’ün tasarımı da gayet yaratıcı. Arka kısmı mıknatıslı olan ürünü isterseniz buzdolabınızın üzerine bile yerleştirebiliyorsunuz. Ayrıca arka taraftaki özel bölüm sayesinde cihazı hemen her yüzeye takabiliyorsunuz.

Çok sade bir tasarıma sahip olan SP-i400’ün üzerindeki tuşlar ile şarkı değiştirebilir, ses ayarı yapabilirsiniz. SP-i400 üzerinde bulunan lityum pil USB üzerinden şarj edilebiliyor. Ayrıca ürün, üzerindeki AUX çıkışı ile iPhone, iPod ve dizüstü bilgisayarlara bağlanabiliyor.

Genius Link özelliği sayesinde de ürünü diğer uyumlu Genius ürünleri ile beraber kullanabiliyorsunuz. Gri ve mor renk seçenekleri sunan SP-i400, 2 Watt’lık güce sahip.

Son Kullanıcı Fiyatı:84.9TL