Anasayfa Haber Samsung C3530 Ayda Yalnızca 4 TL’ye Avealıların

Samsung C3530 Ayda Yalnızca 4 TL’ye Avealıların

Avealılar, ayda yalnızca 4 TL’ye Samsung C3530 model cep telefonunun sahibi oluyor.

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea, müşterilerine çok avantajlı fiyatlarla sunduğu cihaz kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Avea’nın yeni kampanyası ile Samsung C3530 model cep telefonu, ayda yalnızca 4 TL’ye Avealıların oluyor.

Cep telefonu almak isteyenler için kaçırılmayacak bu kampanya 10 Ağustos 2011 ile 15 Ekim 2011 tarihleri arasında geçerlidir. Aveabayilerine gelen kullanıcılar, bu cihaza, kampanya için belirlenen çok avantajlı faturalı tarifelerden birini seçerek, 24 ay taahhütle ayda sadece 4 TL’ye sahip olabiliyor.

Avea’nın Samsung C3530 cihaz kampanyasından, yeni Avea üyeliğine geçen müşteriler de yararlanabiliyor. 3.2 MP kameralı, tek tuşla sosyal ağlara bağlanabilen, 11.9 milimetre inceliği ve en üst seviyede taşınabilirlik sunan hafif, metalik tasarımı ile dikkat çeken Samsung C3530, 24 ay taahhütle ayda 4 TL ödeme seçeneğiyle satışa sunuluyor. Samsung C3530; ergonomik yapısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Avea, Samsung C3530 cihaz kampanyası ile Avealılar ve Avealı olmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleriyle ulaşarak; kaliteli iletişim hizmetini cazip cihaz avantajlarıyla bir araya getirmeye ve piyasada “Avea’ya uğramadan cep telefonu alınmaz” dedirtmeye devam ediyor.

Detaylı bilgiye www.avea.com.tr adresinden ulaşılabilir.