Anasayfa Haber AMD, Mükemmel HD APU Ailesini A6-3500 Masaüstü İşlemcisiyle Genişletiyor

AMD, Mükemmel HD APU Ailesini A6-3500 Masaüstü İşlemcisiyle Genişletiyor

Son kullanıcılar, çok çekirdekli mikroişlemci ve DirectX®11 grafik işlemcisi deneyimini tek bir yongada birleştiriyor.

AMD,  A Serisi Hızlandırılmış İşlemci (APU) ailesini A6-3500 masaüstü işlemcisiyle genişletiyor. Mükemmel HD grafikler, süper bilgisayar performansı ve inanılmaz uygulama hızları isteyen kullanıcıların seçeneklerini artırıyor.

AMD A6-3500 masaüstü APU, üç x86 mikroişlemci çekirdeğini 300’den fazla Radeon™ çekirdeğiyle birleştirerek, DirectX®11 destekli ve harici ekran kartı düzeyinde grafik gücünü mümkün kılarken, HD video işleme özelliğini de aynı yongada buluşturuyor.  Belirli AMD Radeon™ HD 6000 serisi ekran kartlarıyla birlikte kullanıldığında, AMD A6-3500 masaüstü APU kullanıcıları rakip ürünlere göre iki kata kadar fazla grafik performansı elde edebiliyor.

AMD A6-3500 APU mükemmel grafiklere ve rakiplerine parmak ısırtan işlemci performansına ek olarak aşağıdaki özellikleri de içeriyor:

  • AMD Turbo Core Teknolojisi mikroişlemci ve grafik işlemcisinin performansını iyileştirerek ağır yüklerde azami performans, gündelik basit işlerde ise enerji tasarrufu sağlıyor.
  • AMD Steady Video filmlerdeki sarsıntı ve titreşimleri ortadan kaldırarak görüntülerin pürüzsüz ve akıcı olmasını sağlıyor.
  • DDR3 1866 desteği bellek bant genişliğini arttırarak performansı ve video oynatma kalitesini yükseltiyor.
  • HDMI 1.4a bağlantıları üçboyutlu televizyon ve monitörlerde üçboyutlu resim ve film izlenmesini mümkün kılıyor.
  • AMD VISION Motoru Yazılımı düzenli güncellemelerle sistem performansı ve kararlılığını arttırırken yenilikleri kullanıcılara sunuyor.

ABD’deki önerilen satış fiyatı 95 dolar olan AMD A6-3500 APU, 2,1GHz ve Turbo Boost ile 2,4GHz hızında çalışırken, 320 Radeon™ çekirdekli, 444MHz hızında bir grafik işlemciye, 3MB L2 önbelleğe ve azami 65W enerji tüketimine sahip.  AMD A6-3500 APU, FM1 ana kartlarla kullanılıyor.

AMD’nin şimdiye kadar 12 milyondan fazla APU sevk etmiş olması, bu yeni teknolojinin şirket tarihinde en hızlı büyüyen işlemci türlerinden biri olduğu anlamına geliyor.

Dijital ve görsel içerikteki patlamayla birlikte kullanıcılar, çoğul görevlerin daha kıvrak, grafiklerin daha canlı, oyunların gerçeğe daha yakın, çoklu ortam performansının daha yüksek olduğu bir deneyim aramaya başladı.  AMD A6-3500 APU sayesinde kullanıcılar, bu inanılmaz APU deneyimini başka fiyat aralıklarında da yaşayabilme imkânını elde ediyor.

AMD A6-3500 masaüstü APU, sistem kurucular ve internet üzerindeki perakendeciler tarafından satışa sunuldu.

AMD A6-3500 masaüstü işlemci, kullanıcılara ve oyun meraklılarına çekici, uygun fiyatlı bir masaüstü deneyimi sunuyor.