Anasayfa Haber Bir Yıllık ADSL ücretsiz

Bir Yıllık ADSL ücretsiz

1984 yılından bu yana telekomünikasyon sektöründe çeşitli ilklere imza atmış olan Teknotel Grubu’nun internet servis sağlayıcı firması Teknotel Telekom, kurumsal erişim servisini ilk defa bireysel kullanıma sunuyor.

Teknotel Telekom’un ADSL aboneliği ödüllü Facebook kampanyası, 17 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Kampanya sayesinde Teknotel Telekom (www.teknotel.com), kurumsal hizmet kalitesinin teknoloji meraklılarınca test edilmesini sağlayacak. Beş talihli, 2048/512 Kbps hızındaki ADSL bağlantısını on iki ay süresince hiçbir ücret ödemeden deneyecek. Talihlilerin ADSL modeme sahip olmaları yeterli.

Kampanyaya katılmak için:

www.teknotel.com

www.facebook.com/teknotel

Teknotel Hakkında

1984 yılında telekomünikasyon sektöründe anahtar teslimi projeler hayata geçirmek üzere kurulan Teknotel Grubu’nun internet, VPN/WAN, uydu, ses, altyapı konularında faaliyet gösteren firması Teknotel Telekomünikasyon, farklı ölçeklerde kurumsal erişim ihtiyaçlarına cevap veriyor. Çözümcü yaklaşımı, uzman kadrosu, 7/24 teknik desteği ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kurumların uzun vadeli çözüm ortağı olarak konumlanan Teknotel Telekomünikasyon, bilgi güvenliği sistemi ile operasyonel standartlarını en üst düzeyde tutuyor.