Anasayfa Haber Ofisteki Belge Karmaşasını Ortadan Kaldırın!

Ofisteki Belge Karmaşasını Ortadan Kaldırın!

DataStar, marka ve ürün çeşidini sürekli artırıyor. Son olarak Mustek el tarayıcısının Türkiye distribütörü olan şirket, bu ürün ile giderek artan dokümanları dijital ortama kolayca aktarıp arşivlemeyi sağlıyor.

Mustek W1000 el tarayıcısı renkli ve siyah/beyaz tüm dokümanları hızlı ve kolay bir şekilde tarayabiliyor. Küçük boyutlu ve hafif olan bu tarayıcı rahatlıkla taşınabiliyor ve tarama işlemini kolaylaştırıyor. Ürünle birlikte gelen ücretsiz OCR yazılımı sayesinde taranan dokümanların bilgisayarda düzenli bir şekilde arşivlenmesini sağlıyor. 300 ve 600 dpi olmak üzere iki tarama çözünürlüğü sunan ürün, tarama işlemini de çok hızlı yapıyor. Standart çözünürlük ayarında tek renk bir dokümanı yaklaşık 1 saniyede, renkli dokümanı ise 2 saniyede tarayabiliyor. Mustek el tarayıcısı fotoğraf da dahil her türlü dokümanı hızlı ve kolayca tarayabiliyor.

Üzerinde LCD ekranı olan Mustek W1000 el tarayıcısı, 32GB ve üzeri MicroSD kartları destekliyor. Üç adet AAA pil ile çalışan ürün, kullanılmadığında yaklaşık üç dakika sonra güç kullanımını kapatıyor. DataStar Ürün Müdürü Atilla Dandiboz, rahat taşınan ve kolay kullanılan bu tarayıcının hukuk, sağlık, medya gibi günlük doküman akışının yoğun olduğu sektörlerde tercih edildiğini belirtiyor. DataStar tarafından KDV dahil 179 TL fiyata satışa sunulan ürünün bazı özellikleri şöyle:

Mustek W1000 El Tarayıcısı    

–       A4 renkli temaslı resim algılayıcısı,

–       600DPI algılayıcı çözünürlüğü,

–       Tarama çözünürlüğü:    Standart çözünürlük 300 x 300dpi

Yüksek çözünürlük 600 x 600dpi

–       Tarama alanı boyutu:    300dpi: 217 x 1200 mm

600dpi: 217 x 600 mm

–       Dosya biçimi: JPEG

–       32GB’a kadar MicroSD kart desteği

–       LCD ekran

–       USB 2.0 giriş yuvası

–       3 adet AAA alkalin pil ile çalışıyor

–       Desteklenen sistemler: Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7; MAC OS 10.4 veya üstü

–       Boyutlar: 253 x 30 x 25mm

–       Fiyat: 179 TL (KDV dahil)