Anasayfa Haber Corsair’den Apple’a Özel!

Corsair’den Apple’a Özel!

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı bellek markalarından Corsair, Apple bilgisayarlar için yeni DD3 bellekler tasarladı. Corsair’ın bu yeni kitleri 4 GB ve 8 GB’lık iki model olarak sunuluyor.

1066 Mhz hızında çalışan belleklerin zamanlamaları 7-7-7-20, güç tüketimleri 1.5V. Özetle 4 GB ve 8 GB arasında miktar dışında bir fark bulunmuyor. Bu hız ve zamanlamaların çok etkileyici olmadığı ortada, ancak uyumluluk konusunu göz ardı etmemek gerekiyor, sonuçta bu bellekler Corsair’in PC kitleri gibi üst hızlar için değil, takılacakları Mac’lerdeki belleklere uygun olmak için tasarlandılar.

Apple markalı masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara takılabilen bellek kitleri 2010’dan bu yana piyasaya çıkan bütün Apple bilgisayarlarla uyumlular. Bellekler Apple Geliştirici Uyumluluk Laboratuarı‘nda test edildiler ve  iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro modellerinde de çalıştıkları resmen onaylandı.  Ömür boyu garantili olarak sunulan bellekler, Mac’lerinin oyun ve uygulama performansını arttırmak isteyen tüketiciler düşünülerek bütün dünya çapında piyasaya sürüldüler. Özellikle Adobe Creative Suite gibi yüksek bellek ihtiyacına sahip uygulamalar bu bellekler sayesinde eski model Mac’lerde bile daha hızlı çalışacak.