Anasayfa Haber DataStar Ürünleri Artık Kıbrıs’ta

DataStar Ürünleri Artık Kıbrıs’ta

Başta Haier, TP-Link, ADATA, Asrock, HP, Disney gibi markaların Türkiye distribütörü olan DataStar, ürünlerini KKTC’ye de ihraç etmeye başladı.

Bilgi teknolojileri alanında pek çok markanın Türkiye distribütörü olan DataStar, KKTC’ye de ürün ihracatına başladı. KKTC’nin önde gelen firmalarından Proxima Computer’i toptancı olarak atayan DataStar, Kuzey Kıbrıslıları da başta Haier, Lacie, ADATA, HP, TP-Link, Disney olmak üzere distribütörü olduğu marka ve ürünlerle tanıştırıyor. 

KKTC’de yaklaşık 150 bayisi bulunan Proxima Computer, aynı zamanda üretim tesisi de olan ve LCD TV, bilgisayar kasası, kiosk gibi ürünleri üreten bir firma. Proxima, DataStar ürünlerini Girne, Lefkoşe, Magusa, Güzelyurt’ta bulunan bayileri aracılığıyla Kıbrıslılara sunacak.

DataStar Satış Müdürü İlhan Topuz, Türkmenistan ile başladıkları ve KKTC ile devam eden ihracatlarını sürdüreceklerini belirterek, yakında bölgedeki diğer ülkelere de teknoloji ürünleri ihraç etmeyi hedeflediklerini söyledi. Proxima Computer’in güçlü bir firma olduğunu vurgulayan Topuz, KKTC’de iyi bir pazar payı elde etmeyi hedeflediklerini ifade etti.