Anasayfa Haber Lenovo DO Tour’la Öğrenin, Eğlenin, Kazanın!

Lenovo DO Tour’la Öğrenin, Eğlenin, Kazanın!

 

Lenovo, startını 25 Ağustos’ta Varşova’da vereceği ‘Lenovo DO Tour’la en son teknolojisini Avrupalılar’a anlatacak. Dokuz Avrupa ülkesindeki 17 farklı yeri ziyaret edecek olan Lenovo DO Tour’la eş zamanlı olarak www.lenovodotour.com internet sitesi üzerinden de ‘Doer Online Contest’ yarışması düzenliyor. Kazananları pek çok yeni Lenovo ürünü beklerken büyük ödül ise bir haftalık Pekin gezisi olacak.

Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo, DO Tour’la Avrupa’yı geziyor. 25 Ağustos’ta Polonya’nın başkenti Varşova’dan yolculuğuna başlayacak Lenovo Do Tour’la en son teknolojisini Avrupalılar’a anlatacak. Yolculuğuna Polonya’dan başlayan Lenovo Do Tour, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’tan sonra yolculuğunu 16 Ekim’de Türkiye’de sonlandıracak.

Lenovo’nun en son ürün ve teknolojilerinin tanıtıldığı road show’da ayrıca kullanıcılarla da iletişime geçilecek. Lenovo ile ziyaret edilen ülke halkları arasında yakınlaşma sağlanması amaçlanıyor.

Lenovo DO Tour www.lenovodotour.com internet sitesi üzerinden de eş zamanlı olarak bir yarışma da başlatıyor. Sitede ‘Lenovo DO Tour’ hakkında en son bilgilerin yanı sıra, katılımcılarına eğlence ve ödül de vaat ediyor. Katılımcılar, site üzerinden ‘Doer Online Contest’ ile yarışma olanağı da bulacak.  Yarışmalar; çevre, teknolojiye ulaşım, eğlence, sanat ve tasarım, performans&hız, reklam gibi toplam dokuz ayrı başlıkta gerçekleşecek. Birçok Lenovo ödüllerinin verileceği yarışmada ise büyük ödül Çin’in Pekin şehrine bir haftalık seyahat olacak.

Lenovo Doğu Avrupa ve Türkiye Pazarlama Müdürü Emese Biro, DO Tour’un, Lenovo’nun DO’ers stratejisinin önemli bir parçası olduğuna dikkat çekti. Lenovo olarak çok geniş bir kesime ürün sunduklarının altını çizen Biro, “Tüketicilerimizin genç girişimciler, sanatçılar, iş adamları ve öğrenciler olması bizim için hiç fark etmiyor. Biz sadece PC’ler ve dizüstü bilgisayarlar üretmiyoruz. Bunların yanı sıra müşterilerimizi Lenovo’nun sunduğu en son ürünlerle tanıştırarak onlara günlük çalışma yaşamlarında yardımcı olmak ve hayallerini gerçeğe çevirmek istiyoruz. Tüketicilerimize dizüstü bilgisayarlar, All-In-One bilgisayarlar ve Avrupa’da yeni satışa sunmakta olduğumuz tablet bilgisayarlar gibi en son ürünlerimize ve teknolojilerimize dokunmaları ve hissetmeleri için bir fırsat sunmak istiyoruz” dedi.