Anasayfa Haber Lenovo’dan Bilgi ve Hız Yarışması

Lenovo’dan Bilgi ve Hız Yarışması

Lenovo; çok yönlü, güvenilir ve kullanımı kolay serisi ThinkPad EDGE ile yenilikçi çözümler üretirken yaşamı kolaylaştırmaya ve üretkenliği artırmaya devam ediyor. Edge serisine yönelik Lenovo ve Intel’in başlattıkları bilgi ve hız yarışmasına sadece 1 haftada binden fazla başvuru olurken 1.500 kişi tüm sorulara doğru yanıt vermeyi başardı.

Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo, yine adından söz ettirecek ödüllü bir yarışma başlattı. www.istelenovo.com  sitesinde 15 Eylül 2011 tarihine kadar sürecek yarışmada amaç bilgi sorularına en hızlı şekilde yanıt vermek… Yarışma sonucunda birinciye Lenovo IdeaPad S10-3 netbook, ikinciye Lenovo kırmızı speaker, üçüncüye ise Lenovo USB hediye ediliyor.

Dünya çapında, 18 yılda 60 milyon satarak önemli bir rekora imza atan efsanevi ThinkPad markası, mobilite ve performanstan en iyisini talep eden iş dünyası için de ürün serisini geliştirmeye devam ediyor. Markanın çok yönlü güvenlik ve kolay kullanım olanağı sunan serisi; ThinkPad EDGE gerek teknolojisi, gerekse tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.