Anasayfa Haber Yeni Bimeks Mağazaları Açılıyor

Yeni Bimeks Mağazaları Açılıyor

Tüm yurtta gerçekleştirdiği açılışlarla hızla büyümeye devam eden Bimeks, Ramazanda da büyümesine devam ederek, mağaza sayısını 53’e çıkartıyor. İki gün arayla hem Samsun’un güzel ilçesi Bafra’da, hem de dadaş diyarı Erzurum’da açılış yapacak olan Bimeks Karadeniz’den Doğu Anadolu’ya, son teknolojiyi götürüyor.

Bimeks, Bayramdan 5 gün önce açılacak Bafra mağaza ve bayramdan 3 gün önce açılacak Erzurum mağaza açılışları ile bölge halkına teknolojide en iyi fiyat ve kaliteli hizmeti götürüyor. Teknoloji müşterilerinin her alışverişinde bedava uçuş mili kazanabileceği tek perakende noktası olan Bimeks’in, Erzurum açılışıyla yurt genelinde hizmet verdiği il sayısı 32 olacak. Franchise sistemi yoğun ilgi gören Bimeks’in Bafra ve Erzurum mağazaları da franchising sisteminin üyesi olarak hizmet verecek.

260 metrekare alanda hizmet verecek olan Bafra mağazası Bimeks’in 17. Franchise’ı, Samsun’un ise ikinci Bimeks mağazası olacak.25 Ağustos Perşembe günü Kızılırmak mah. Yaşardoğu cad. No:1/C adresinde saat 09.00’da yapılacak. Açılışa Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Bafra Franchise ortakları Muhammet Öcal, Mustafa Öcal ve Salih Töre katılacak.

Bimeks Erzurum açılışı ise 27 Ağustos Cumartesi günü Orhan Şerifsoy Cad. No:8 adresinde yapılacak.190 metrekare alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışı saat 09.00’da gerçekleştirilecek. Açılışa Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Erzurum mağaza franchise ortakları Fatih Bayraktar ve Rüstem Yazıcı katılacak.

Her açılışta olduğu gibi Erzurum ve Bafra açılılarında da pek çok üründe açılış indirimi uygulayacak Bimeks’in kampanya ürünlerinden bazıları şunlardır: Nokia E63 cep telefonu 449 TL yerine 329 TL, HP Compaq Mini netbook KDV hariç 319 $ yerine 199 $, Panasonic 82 Ekran LCD TV 999 TL yerine 699 TL, HP Deskjet yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi KDV hariç 65$ yerine 33$’a satılacak.