Anasayfa Haber Zafer ve Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!

Zafer ve Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!

Technopat olarak çifte bayramınızı kutlarız. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Ayı’nın sona erdiği Ramazan Bayramı’nın aynı güne denk geldiği bu güzel günü sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmenizi temenni ederiz.

Halk arasında Şeker Bayramı olarak da bilinen Ramazan Bayramı’nda  çocuklara şeker ve harçlık dağıtılır, eş, dost ve akraba ziyaretleri gerçekleştirilir. Dini öneminin yanında örfi önemi de bulunan bu bayram tatlı ile anılır, bayramınızın tatlı, sağlıklı ve mutlu geçmesini dileriz.

Ramazan Bayramı’nın ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı ile aynı güne denk gelmiş olması ise çok güzel bir rastlantı oluyor. Hem Türkiye’nin, hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ulusal bayramı olan bugün, ülkemizde hür bir şekilde yaşamamızın sebebi olan kahraman Mehmetçiklerimizi, Kurtuluş Savaşı’nda şehitlik mertebesine ulaşan atalarımızı ve ulusumuza özgürlük yolunca önderlik eden atamız Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnet ile anıyoruz.

İki bayramımız birden kutlu olsun!