Anasayfa Haber Epson’dan her tuşu kişiye özel yeni tarayıcı serisi!

Epson’dan her tuşu kişiye özel yeni tarayıcı serisi!

Baskı ve dijital görüntüleme uzmanı Epson, yeni kompakt tarayıcı serileri GT-S55, GT-S55N, GT-S85 ve GT-S85N’yi Türkiye pazarına sundu. Kompakt özelliği ile dikkat çeken kağıt beslemeli bu tarayıcılar, performans ve verimliliği artırmak için yüksek hızda çalışıyor. İşinin sihirbazı olan yeni Epson tarayıcıları, sundukları ‘kapsamlı yazılım paketi’ ile karmaşık doküman yönetimini daha basit bir hale getiriyor. Epson Türkiye Müdürü Sevil Kanat, yeni modellerin alışılmış Windows ve Mac sistemlerine ek olarak, karmaşık BT sistemlerine de kolayca entegre olması için Windows Server OS ve Citrix’i de sunduklarını vurguluyor.

En teknolojik BT ortamlarına dahi uyum sağlayabilen ve masaüstünde fazla yer kaplamayan GT-S55, GT-S55N, GT-S85 ve GT-S85N tarayıcılar, kullanım kolaylığının yanı sıra, çoklu A4 dokümanları ve yüksek kalitedeki elektronik dosyaları hızlı ve güvenilir bir şekilde dönüştürüyor. Küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin tümü, finans, devlet ve sağlık hizmeti alanlarındaki kuruluşların ihtiyaçlarını karşılamak için ideal olan yeni tarayıcı serisi, performans ve verimliliği doğru orantılı olarak artırıyor.

Epson GT-S85 serisi dakikada 40 sayfa tarıyor!

GT-S85 Serisi, dakikada tek taraflı 40 sayfayı ve çift taraflı 80 imajı ister tek renk ister renkli olarak yüksek kalitede (200dpi) tarıyor ve verimlilik sağlıyor. Birinci sınıf sonuçlar için serideki modeller 600dpi’a kadar optik çözünürlüğe sahip. Çift taraflı sayfalar, tek bir geçiş ile taranabiliyor ve yüksek kapasiteli 75 sayfalık otomatik doküman besleyici (ADF) sayesinde, verimlilik daha da artırılabiliyor. Büyük hacimli işler sırasında performansın korunduğuna emin olmak için, ultra-sonik bir sensor kağıt sıkışmalarını algılayarak düzeltiyor. Ayrıca seri modellerinde, birden fazla kullanıcının paylaşımı için de network bağlantısı bulunuyor.

Bütçenize uygun GT-S55 Serisi…

Başlangıç seviyesi Epson GT-S55 Serisi, tek renk ya da renkli taramaları dakikada tek taraflı 25 sayfaya kadar ve çift taraflı 50 imaj tarıyor. Optik çözünürlük, 75 sayfalık otomatik doküman besleyici ve çift taraflı tarama ve birden çok kullanıcı için ağ bağlantısı gibi özelliklerin bulunduğu cihazlar bütçenize uygun fiyatlarla sunuluyor.

Epson Türkiye Ofis Müdürü Sevil Kanat, yeni tarayıcı serisi ile ilgili şunları söylüyor;

“Bu yeni ürünlerimizde, kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda, başarılı GT-S50 ve GT-S80 serisine dayanarak, 300 dpi çözünürlük ve daha hızlı çekim gibi Epson’un doküman görüntüleme teknolojisindeki son gelişmelerden yararlandık. Alışılmış Windows ve Mac sistemlerine ek olarak, bu yeni modeller, karmaşık BT sistemlerine kolay entegrasyon sağlamak için Windows Server OS ve Citrix’i de sunuyor. Bir kuruluşun boyutuna ya da sektörüne bakmaksızın, yeni yazılım ve sürüm işlevleri; mevcut veya yeni doküman işleminin sürecine kusursuz bir entegrasyon sağlıyor ve kağıt, depolama ve zaman tasarrufu konusunda yardımcı oluyor.”

Kapsamlı yazılım paketi ne demek?

Tüm model ve seriler, hemen hemen her doküman yönetim sistemine kolay entegrasyon sağlamak üzere Epson Event Manager ile donatıldı. Her tuşu kişiye özelleştirilebilen, “e-postalar içine taranabilen”, “ortak bir dosyaya taranabilen” gibi 10 çeşit “özel tarama” komutuyla iş akışını hızlandırıyor. Kapsamlı yazılım paketi ile belge ve raporları organize etme, kartvizit bilgilerini veritabanına dönüştürme ve metinleri artırma gibi karmaşık görevler için kolaylaştırılmış çözümler sunuyor. Böylece çalışanların ayrıca eğitilmelerini gerektirecek komplike bir sistemle karşılaşılmıyor.

Hızlı ısınma ve düşük güç tüketimi, maliyetleri ve zararlı çevresel etkileri de azaltıyor. Rakip modellerin aksine Epson tarayıcılar çevreye duyarlı ve cıva içermiyor.