Anasayfa Haber Hidrojen Bilişim Güvenlik Çözümleri Kuruldu

Hidrojen Bilişim Güvenlik Çözümleri Kuruldu

Güvenlik projeleri geliştirerek katma değer sağlamak isteyen bilişim firmalarının fazlasıyla ihtiyaç duyduğu özellikle “güvenlik” konuları ve tüm teknik destek hizmetleri,  Hidrojen’in nitelikli ve konusunda uzman teknik ekibiyle birlikte sorun olmaktan çıkacak. Şimdiden IBS Bilişim’e web hizmetleri desteği, Avtürk Bilişim’e Panda Güvenlik Yazılımları, Helyum Bilişim’e Trend Micro Güvenlik Yazılımları için destek hizmetleri sağlamaya başlayan h2, desteğini verdiği markaları satmayacak.

AVTürk Satış Müdürü Önder Küçük, Hidrojen ile sağlanan işbirliğinden memnuniyetini şu sözleri ile dile getirdi; “Türkiye’de Panda Güvenlik Yazılımları ,geçmişte sorunlu destekten kaynaklanan ciddi problemler yaşamıştı. Biz Avtürk olarak bu imajı , verdiğimiz kaliteli çözüm ve hizmetler ile değiştirmeyi başardık. Ancak şimdi çok daha güçlü ve etkin kadroya sahip olan Hidrojen Güvenlik ile rakiplerimizden bir adım öndeyiz bile.”

Helyum Bilişim Ankara ve çevre iller SMB Satış Sorumlusu İlhan AŞA’nın yapmış olduğu açıklamaya göre Helyum, tüm sattığı ürünlerin teknik desteğini, daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacı ile Hidrojen Bilişim’e emanet etti.

Hidrojen Bilişim’den Teknik Destek Grup Müdürü Bülent Doğru ise “Bünyemizde bulunan deneyimli ve sertifikalı uzman mühendis kadrosuyla, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.  Birçok bilişim firması, ürünlerini kullanıcılara sunduktan sonraki kısmında müşteriye her zaman destek olabilmenin önemini kavramış durumda. Bunu başarabilmenin yolu ise güçlü bir teknik kadroya sahip olmak ve gerekirse 7/24 hizmet sağlayabilmek. Teknik destek almak isteyen müşterilerimiz  www.hemendestekal.com  sitesinden ticket yöntemiyle yardım alabilirler. Bunun yanı sıra, bayi ve mağazalara özel destek, VIP müşterilere özel ve telefonla destek hizmetlerimiz de mevcut. Bir firmanın ihtiyaç duyabileceği tüm danışmanlık ihtiyacını karşıladığımızı söyleyebilirim. Çünkü biz, çalıştığımız BT güvenlik şirketlerinin hem satış öncesi, hem satış sonrası süreçlerine çözüm sağlama özelliğine sahibiz. Satış öncesi; keşif, analiz, projelendirme, demo, ürün eğitim, bilgilendirme seminer,  Satış sonrası; kurulum, teknik destek gibi uçtan uca çözüm ve danışmanlık sağlayan güvenlik uzmanlarından oluşan bir firmayız.  Anlaşma sağladığımız BT şirketleri ve müşterileri, daha kaliteli ve daha iyi hizmet için Hidrojen’in uzman kadrosuna güvenebilirler.” dedi.

 Firma kendisini şu şekilde tanımlıyor:

Hidrojen Bilişim Hakkında: BT güvenlik sektörünün parlayan Güneşi

 Hidrojen Bilişim, ismini Güneş denildiğinde akla gelen ilk element olan ve Güneş’in yüzde doksanını oluşturan Hidrojen elementinden almıştır. Ağırlıklı olarak Hidrojen ve Helyum atomlarından oluşmuş olan Güneşte yer alan Hidrojen elementi, doğada geri kalan diğer 91 elementi de kendinden oluşturur ve yaydığı ısı ile ışık da bu elementlerin termonükleer reaksiyonları sonucunda açığa çıkar. Doğada hidrojenden sonra uranyum’a kadar 91 element vardır ve bunlar yine hidrojen çekirdeklerinin birleşmesiyle meydana gelir.

Pek çok firmanın kendi içerisinde sağlayamadığı satış sonrası teknik destek hizmetlerini, oluşturduğu uzman kadrosuyla gerçekleştiren ve anlaşmalı firmalarına danışmanlık hizmeti sunan Hidrojen Bilişim, hem sektörde tek olmasının verdiği güvenle hem de satış öncesi ve satış sonrasında sunduğu hizmetleriyle yakın zamanda parlamaya hazırlanıyor.

Bilişim sektörünün önde gelen isimlerinden Murat Göçe tarafından, 2011 yılında kurulan Hidrojen Bilişim, sertifikalı uzman mühendis kadrosuyla müşterilerine satış öncesi (presales) ve satış sonrası (teknik) destek sağlamak amacıyla var oldu. Danışmanlık yaptığı firmalara demo, kurulum ve verdiği eğitimlerle de destek olan h2, hem telefonla hem de www.hemendestekal.com sitesi üzerinden sorunlarınıza çözüm üretiyor.

Murat Göçe Hakkında:

Murat Göçe 1980 yılından beri Türk Bilişim sektöründe çeşitli pozisyonlarda teknik uzman ve yönetici olarak hizmet vermiştir. Bu süreçte kişisel bilgisayarlar, sunucu mimarileri ve internetin dünü ve bugününü birebir yaşamış ve birçok önemli projede uygulamıştır. Yönetici olarak profesyonel yaşamına devam eden Göçe, firmalara proje danışmanlığı, pazar araştırmaları, sistem entegrasyon ve güvenlik çözümleri gibi konularda yardımcı olmuştur. İş deneyimi,  başta bilinen Antivirüs markalarının çoğu olmak üzere, bir çok yazılımsal ve donanımsal ürünün pazara tanıştırılması, mevcut çözümler ve mimarilerle entegre edilmesi, anahtar teslim projeler olarak üretilmesi ve uygulanmasını kapsar. Bilgi Üniversitesi’nde Bilişim Hukuku öğretim görevlisi olan Göçe, halen birçok uluslararası ve ulusal firma, organizasyon ve kuruma profesyonel iş yönetim danışmanlık hizmetlerini sağlamaktadır.