Anasayfa Haber HP Kurumlara Bulut Bilişimde Hız Katıyor

HP Kurumlara Bulut Bilişimde Hız Katıyor

HP, gelişmiş bulut bilişim desteği ile kurumlara hız ve çeviklik kazandıran Vmware HP Sanal Sistem çözümünü duyurdu. Bu anahtar teslim çözüm veri merkezlerinde sanal sistemlerin kurulumunu hızlandırıyor, kurumlarda performansı arttırıyor, bulut bilişim için kolay yapılandırma olanağı sunuyor ve BT maliyetlerini düşürüyor.

HP Sanal Sistem, gereksiz arabirimleri ve kabloları ortadan kaldırarak sanal yapıların kurulumunu basitleştiriyor. Aynı zamanda değişen iş ihtiyaçlarına göre kaynakların ölçeklendirilmesini ve depolama alanları ile sunucuların yapılandırılmasını kolaylaştırıyor.

VMware için HP Sanal Sistem; Sanallaştırılmış HP Network çözümlerini, HP Bütünleşik Depolama ürünlerini, HP BladeSystem sunucularını ve ofiste kurulum hizmetleri ile HP Insight yazılımını destekliyor. Bu da yerel ağlarla karma bulut yapılarının tek noktadan denetlenmesi ve yönetilmesi sayesinde veri güvenliğini arttırıyor. Aynı zamanda kolay yapılandırma, otomasyon ve otonomi özellikleri ile arıza riskini en aza indirerek dinamik karma bulut yapılarında iş sürekliliği sağlıyor.

HP Sanal Sistem’in en önemli avantajları arasında şunlar bulunuyor:

HP FlexFabric sanallaştırılmış ağ çözümü ile sanal sistem mobilitesini yüzde 40’a kadar arttırma, birim zamanda iki kat fazla iş üretme ve network sisteminin veri aktarımını tamamladıktan sonra yeni verileri işlemeye hazır hale gelme süresini en az 500 kat(1) azaltma.

HP LeftHand ve HP 3PAR Depolama Sistemleri ile yüzde 50 daha az kapasite ihtiyacı, iki kat sanal birim sayısı ve daha hızlı kurulum.

Uzaktan sorun giderme ve yönetim imkanı sağlayan HP Insight Control for VMware vCenter ile sanal sunucu işletim performansında artış.

HP Kurumsal Sunucular, Depolama ve Ağ Çözümleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul Miller VMware için HP Sanal Sistem’le ilgili olarak şunları söyledi: “Sanallaştırma kurumsal firmalarda artık ana teknoloji haline gelmiş durumda. Ancak sanallaştırmanın yaygınlaşmasının önünde hala engeller var. Kurumlar VMware için HP Sanal Sistem ile sanallaştırma kurulumunu basitleştirip ölçeklendirerek bulut bilişime sorunsuz geçiş sağlayan bir yol haritası geliştirebilecekler.

VMware Küresel Stratejik İşbirliği Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gary Green de HP’nin VMware çözümünü şöyle tanımladı: “Şirketlerin silolar halinde düzenlenmiş altyapı istiflerinden, gerçek zamanlı uygulama hizmetleri olarak sunulabilen ve paylaşılabilen teknoloji kaynağı havuzlarına geçmelerini sağlayacak çözümlere ihtiyacı var. VMware yazılımı ile HP Sanal Sistem çözümleri, kurumların bugün sanallaştırma projelerini basitleştirmelerine ve yarın da bulut bilişime geçmelerine yardımcı olacak mükemmel bir seçenek.”

Satış ortakları için gelir arttırmaya yönelik çözümler

Orta ölçekli işletmeler için kolaylıkla optimize edilebilen Modüler HP Sanal Sistem, VMware için özel tasarlanan basitleştirilmiş ve esnek HP çözümleri ile satış ortaklarının yaptıkları satışlardan gelir elde etmesini hızlandırıyor.

Satış ortakları, kurumlara en hesaplı ve avantajlı seçenekleri sunmak üzere HP Akıllı Sanallaştırma Paketlerini de özelleştirebiliyor. Optimize edilmiş hazır yapılandırmalardan oluşan akıllı paketler ihtiyaç halinde performans ve kapasiteyi arttırarak istenilen performans düzeylerini garanti ediyor.

VMware için HP Sanal Sistem’le ilgili daha fazla bilgi edinmek için www.hp.com/go/vs4vmware adresini ziyaret edebilirsiniz.

“Higher Speed, Lower Downtime, With HP IRF Technology,” Network Testi, Ağustos 2011.

Kapasite ve birim sayısı metrikleri saha araştırmalarında gerçek müşteri kazanımlarına göre hesaplanmıştır.