Anasayfa Haber Telefondan ve Tabletten Film Keyfi!

Telefondan ve Tabletten Film Keyfi!

Philips, IFA 2011’de inovatif teknoloji gösterileriyle fark yarattı. Philips’in gözde ev sinema sistemlerinden SoundBar, CSS5123 modeliyle tablet PC ve akıllı telefonlarda yer alan multimedya içeriğini doğrudan TV’de oynatabilme özelliğine sahip. Kullanım kolaylığını ön planda tutarken, modern ev yaşamının nimetlerini de kullanıcılarına sunan Philips SoundBar, sabit disklerde, bilgisayarlarda ya da akıllı telefonlarda geniş bir film arşivi olanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Yakın zamanda piyasaya sunulacak olan “Mini Soundbar CSS2113” modeli ise ses kalitesi konusunda iddialı bir seçenek.

 

Yeni Philips Soundbar Ev Sinema Sistemi, sahip olduğu ses ve görüntü kalitesiyle, bu tür bir sistem satın almayı düşünmeyen kullanıcıların dahi ilgisini çekecek nitelikte. Daha da iyi bir ses deneyimi için Philips geliştiricileri, Soundbar’ın dik konumda kullanılmasını öneriyor. Philips SoundBar, yeni “FullSound” ve “DoubleBass” teknolojisi sayesinde, bağımsız bir hoparlörden beklenmeyecek ses performansına imza atıyor. Ayrı bir subwoofer ise bu muhteşem menüye ekstra bir lezzet katacaktır.

En sevdiğiniz multimedya içeriğini Android tabanlı tabletinizde, akıllı telefonunuzda ya da bilgisayarınızda depoluyorsanız, “SimplyShare” ve dahili Wi-Fi işlevi sayesinde, bu içeriği herhangi bir “DLNA” özellikli sistemde izleyebilir ve görsel keyfi büyük ekrana taşıyabilirsiniz. “Entegre akıllı ortam oynatıcısı” sayesinde, diğer medya dosyalarınızın keyfini çıkarmak için de taşınabillir bir sabit disk ya da USB sürücüyü sisteme tanıtmanız mümkün. Sistemin sahip olduğu “Music iLink” özelliği sayesinde, ses ve görüntü dosyaları arasındaki geçiş, son derece profesyonel bir etkiyle gerçekleşiyor.

Sanal surround ses teknolojisine sahip Philips SoundBar sistemi, tasarım açısından da göz alıcı. Salonunuzda sağlayacağı ergonomi kadar, estetik görünüme de ciddi katkı sağladığını, rahatlıkla söyleyebiliriz. Her iki Soundbar modeli de TV’ler, BR/DVD oynatıcılar, oyun konsolları ve MP3 çalarlarla uyumlu. Böylece film, müzik ve oyun keyfiniz sürerken, mükemmel ses kalitesinden de mahrum kalmayacaksınız.