Anasayfa Haber En iyi Nokia Uygulamaları

En iyi Nokia Uygulamaları

Nokia uygulama mağazası büyümeye devam ediyor. Nokia mağazadan uygulama indirme sayısının 50 milyonu aştığı Türkiye, haftalık 2,2 milyon indirmeyle, dünyada ilk 3 arasında, Avrupa’da ise birinci sırada. Nokia uygulama mağazası top 50 listesine buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıda ise en yeni ve en çok indirilen uygulama bilgileri özet olarak yer alıyor.

En yeni uygulamalar:

Yemeksepeti: Yemek ve paket servis dendiğinde ilk akla gelen, Türkiye’nin online yemek siparişi portalı yemeksepeti.com, şimdi de Nokia uygulamasıyla cebinizde. Yemeksepeti.com yemek siparişlerinizi en hızlı ve en kolay şekilde alıyor ve ilgili restorana anında iletiyor. Kredi kartı, güvenlik sorunu yok. Yemek siparişinizi hiçbir ekstra ücret ödemeden verin, 10-45 dakika (restoranın ortalama gönderim süresi) içerisinde yemeğiniz elinizde olsun.

SkyTurk: SkyTurk canlı yayını artık Nokia’da. Gündemden uzak kalmayın, SkyTurk Nokia uygulamasıyla SkyTurk canlı yayınını dilediğiniz an seyretmenin ve günün haberlerini kolayca takip edebilmenin keyfini yaşayın.

Markmost: Hangi markanın, nerede, hangi fırsatı var? Çevrenizdeki cazip fırsatları, favori markalarınızın kampanyalarını kaçırmayın.Beğendiğiniz fırsatı seçin, gidin yerinde görün, yerinde ödeyin. Fırsatları hemen yakalayın.

Emlak Jet: EmlakJet.com Nokia uygulaması, gayrimenkul arayışındaki milyonlarca kullanıcıya hızlı ve keyifli bir çözüm sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinden yüzbinlerce EMLAK İLANI; binlerce EMLAK OFİSİ ve en güncel KONUT HABERLERİ artık parmaklarınızın ucunda!

GittiGidiyor.com’u cebinize taşıyan Nokia uygulaması ile internetten alışveriş artık çok daha keyifli! GittiGidiyor’un Nokia’ya özel uygulaması ile istediğiniz ürünü bulabilir, izlemeye alabilir, kullanıcılarla mesajlaşabilir, Günün Fırsatı bölümündeki fırsat ürünlerini cebinizden takip edebilirsiniz.”

En çok indirilen uygulamalar:

Havaalanı: Havaalanı Türkiye’deki havaalanlarındaki uçuş bilgilerini anlık olarak cep telefonunuza taşır. Türkiye’nin belli başlı uçuş noktalarındaki uçuşların son durumu anında görüntüleyebileceğiniz gibi, uçuşlar bilgileri içinde arama yapabilir, bagajınızı hangi banttan alacağınızı öğrenebilir ve uçuşlar hakkındaki son durumları ekranınızda anında görebilirsiniz.

maNga: Bu uygulama ile Türkiye’nin en çok sevilen müzik gruplarından maNga hakkında en yeni haberleri takip edebilir, tüm konserlerin tarihlerini ve yerlerini anında öğrenebilir, grubun en güzel fotoğraflarına ve tüm video kliplerine kolayca ulaşabilir, şarkılarını telefonunuza indirebilir ve maNga’nın sosyal ağına doğrudan erişebilirsiniz.
Kral FM: Kral FM her an yanınızda.

Mahmure.com: Mahmure’de en güncel haberleri, eğlenceli testleri, kimsenin veremeyeceği taktikleri, biraz erkekleri ve bolca diğer kadınları, en leziz yemek sırlarını bulacaksın! Burcunu, neler yapman gerektiğini yine Mahmure’nin Astroloji sayfasından öğreneceksin. Erkeklerin baştan sonra arzulayacağı, diğer kadınların kıskançlık ile bakacağı başarılı bir iş kadını, süper bir anne, yani tam anlamı ile bir kadın olmak için hep bir tık uzakta olman yeterli olacak! Çünkü Mahmure, hayat kurtaran tüyoları ile hep yanında!

Doviz.com: Doviz.com mobil uygulaması ile tüm güncel döviz, altın ve İMKB bilgileri anında cebinizde!

Acil Numaralar: Önemli numaraların tek dokunuşla aranmasını sağlayan uygulama.