Anasayfa Haber Toshiba Places ile İster PC’de, İster TV’de

Toshiba Places ile İster PC’de, İster TV’de

Berlin’de, IFA 2011’de Toshiba Europe GmbH yüksek kaliteli içerik ve hizmet sunduğu Toshiba Places’ı genişlettiğini açıkladı. Bu yıl daha evvel pek çok farklı servisini dizüstü bilgisayar ve TV sahiplerine tanıtan şirket, e-kitap alışverişi için Book Places’ı, satın alınan içeriğin kolay yönetimine olanak sağlayan My Places’ı ve varolan Places hizmetlerine yenilerini ekleyerek Toshiba Places’ı genişletiyor.

Güvenilir bir sağlayıcıdan akıllı bir içerik seçimi

Yazılım ve Servisler Bölümü Yöneticisi Thomas Teckentrup,”Kullanıcılar güvenebilecekleri bir sağlayıcıdan kolay erişilebilir içerik sunmasını bekliyor ve Toshiba Places tam olarak bunu sağlıyor” diyor. “Toshiba Places’ı TV’ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler aracılığıyla daha da cazip hizmetler ve ürünler sunacak şekilde geliştirdik.”

Cazip içeriğe kolay erişim ile TV pazarına katkıda bulunma

Toshiba Places, yeni nesil TV ve dizüstü bilgisayarlarda acetrax®, maxdome ve Viewster uygulamalarını içeren geliştilmiş, yüksek kaliteli içerik portföyünü sunuyor. acetrax® abonelik veya izleme başına ödeme yöntemiyle geniş bir gişe rekortmeni film yelpazesine erişim sunar ve maxdome Almanya’nın en büyük isteğe bağlı video hizmeti sağlayıcısıdır. Son olarak, kullanıcılar artık geniş bir film ve TV dizisi aralığını içeren Viewster’ın kapsamlı kataloğuna kolaylıkla erişebilir.

Toshiba Places daha rahat kullanım için çoklu oturum açma özelliğine sahiptir

Toshiba Places çoklu oturum açma özelliği sayesinde her bir mağazayı veya hizmeti kullanmak için tekrar tekrar oturum açmaya gerek kalmadan birçok hizmete kolay ve rahat erişim sunar. Tüketiciler Toshiba Kimliklerini oluşturduklarında her bir Place için kaydolmak zorunda kalmadan farklı uygulamalardan ve farklı cihazlardan içerik ve hizmetlere erişebilirler.

My Places’te içeriği akıllı bir şekilde yönetme

Toshiba, bugün My Places özelliğini de tanıttı. My Places farklı Places alanlarından (Music Place, Video Place veya daha sonra App Place ve Book Place) satın alınan içeriğe erişmek ve bunları yönetmek için kolay bir yol sağlar. My Places müşterilerin satın alınan müzikleri veya filmleri oynatmasına, yürütme listeleri oluşturmalarına veya daha önce aldıkları içeriği yönetmelerine izin verir. Ayrıca müşterilere farklı Toshiba Places alanlarında ve PC, TV ve tablet cihazlarında sunulan hizmetler için hesap ayarlarını ve şifreleri yönetmek üzere kullanışlı, web tabanlı bir yol sunar.

Local Connectors (Yerel Bağlantı Birimleri): bağlı cihazlara otomatik olarak içerik indirme

Local Connectors satın alınan müzikleri ve e-kitapları manuel veya otomatik olarak dizüstü bilgisayardaki veya tabletteki bir klasöre indirme fırsatını sunar. Bu tüketicilerin evlerinden uzaktayken ve Web bağlantıları olmadığında mobil cihazlarında müzik dinlemelerine ve e-kitap okumalarına izin verir. Local Connectors ve My Places Avrupa’da 2011’in dördüncü çeyreğinde tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için kullanılabilir olacaktır.

Toshiba Places Uygulamaları

Toshiba Places’a erişim Toshiba müşterileriyle sınırlı değildir, herkese açıktır.
Toshiba Places, şu Places alanlarını içerir

Video  Place (TV, PC ve tablette): Abonelik veya izleme başına   ödeme ile İsteğe Bağlı Video hizmetlerine erişim. Ortaklar acetrax®,  Viewster, woomi, boxoffice365, HIT Entertainment, maxdome ve Cartoon  NetworkTM,  Boomerang ile Boing gibi Turner Broadcasting Group’un sunduğu ünlü kanalları içerir.

Music Place (TV, PC ve tablette): Tüm cihazlarda 7digital tarafından sağlanan müziğe erişim. Ayrıca, Music Place bazı cihaza özel hizmetlere de sahiptir: PC’de iConcerts hizmetinin sunduğu canlı konser klipleri ve Aupeo! hizmetinin sunduğu kişiselleştirilmiş İnternet radyosu. Aupeo! hizmeti ayrıca TV’ye yönelik Music Place alanında da mevcuttur.
Social Place (TV, PC ve tablette): Kullanıcılar video ve fotoğraf yükleyebilir ve bunları kolaylıkla aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler. Flickr® ve Dailymotion ile sağlanan bu hizmet kişisel 3D video kaydına ve paylaşımına da izin verir.

News Place
 (TV’de): Haber, spor ve diğer bilgi hizmetlerine erişim. Ortaklar L’Équipe, PagesJaunes ve çok daha fazlasını içerir.
TV  Place (TV’de): TV rehberlerine erişim ve İngiltere’de BBC iPlayer ve Fransa’da INA ve NRJ gibi TV hizmetlerini takip etme.
Game Place (PC’de): Çevrimiçi oynamak veya indirmek için WildTangent  tarafından sağlanan oyunlar.

App Place (PC’de): Toshiba’nın çevrimiçi mağazasından yazılım satın alma ve indirme.
Service Place (PC’de): Toshiba’nın çevrimiçi mağazasından genişletilmiş ve zenginletilmiş garantiler, veri kurtarma hizmetleri ve daha fazlasını satın alın.

Book Place 
(PC ve tablette): libreka! ve Numilog’taki e-kitap mağazalarına erişim.

My Places
 (TV, PC ve tablette): Satın alınan içeriğe erişim ve içerik yönetimi.