Anasayfa Haber Mobil Apple Kullanıcılarına Kablosuz Baskı

Mobil Apple Kullanıcılarına Kablosuz Baskı

Epson kullanıcıları artık iPad, iPhone ve iPod Touch’tan AirPrint ile kablosuz baskı alabilecek… Eylül 2011 tarihinden itibaren AirPrint destekli tüm Epson inkjet yazıcılarında geçerli olacak uygulama sayesinde kullanıcılar, belge, fotoğraf ve e-posta dokümanlarını diledikleri yerden baskıya gönderebilecekler.

 

Baskı teknolojileri ve dijital görüntüleme uzmanı Epson, iPad, iPhone ve iPod Touch kullanıcıları için sunulan AirPrint kablosuz baskı uygulamasının, Eylül 2011’den itibaren yeni mürekkep püskürtmeli (inkjet) yazıcı modelleri tarafından destekleneceğini açıkladı. AirPrint, herhangi bir sürücünün yüklenmesine gerek kalmadan iPad, iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının bu uygulamayı destekleyen yazıcılardan kablosuz baskı almasını sağlıyor.

 

Epson Türkiye Müdürü Sevil Kanat, AirPrint uygulaması ile ilgili şunları söyledi;

“Kullanıcılar Epson’ın AirPrint destekli yazıcılarıyla iOS cihazlarından direkt olarak baskı alabilecekler. Uygulama ile hiçbir yazılım ya da kuruluma gerek duymadan belge, fotoğraf ve e-postalar AirPrint destekli tüm Epson inkjet yazıcılardan kolayca ve hızlıca basılabilecek. Geliştirdiğimiz bu tür uygulamalar ile Epson kullanıcılarının sadece evde veya işte değil aynı zamanda mobil kullanım alanlarında da işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz.”

 

AirPrint özelliği, 2011 sonbaharından itibaren piyasaya sürülecek Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılarla birlikte geliyor. AirPrint, iOS 4.2 ve sonraki sürümlerini kullanan iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPod touch (3.nesil ve sonrası) ile çalışıyor.