Anasayfa Haber Avea HTC EVO 3D’yi Sunuyor

Avea HTC EVO 3D’yi Sunuyor

Avea, gelişmiş 3D özellikleri ile akıllı telefon deneyimini baştan aşağı değiştirecek yeni HTC EVO 3D’yi müşterileriyle buluşturuyor.

 HTC EVO 3D; 4.3 inç Super LCD ekranı (540×960), Google Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemi ve 1.2 GHz çift çekirdek uygulama işlemcisi ile; çok hızlı, güçlü ve üstün bir akıllı telefon kullanımı sağlıyor. Zarif tasarımı ile dikkat çeken HTC EVO 3D’nin sunduğu HTC Sense deneyimi ise; Avealıların sense 3.0 arayüzü üzerinden ekranı özelleştirmelerine ve fotoğraflardan en son sosyal ağ güncellemelerine kadar gerçek zamanlı bir pencereye dönüştürmelerine olanak tanıyor. HTC EVO 3D’nin çift 5 megapiksel kamerası ise; 2D ve 3D çekim yapma seçeneğini getiriyor.

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, HTC EVO 3D’nin Avea tarafından satışa sunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada; “Avea olarak müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik en yenilikçi, üstün, kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Amacımız; yüksek standartlardaki mobil iletişim seçeneklerinden bütün müşterilerimizin, en iyi şekilde faydalanmasıdır” dedi.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla değişen mobil iletişim çehresine değinen Yılmaz, “Artık mobil kullanıcılar, mekân ve zamandan bağımsız internet erişiminin ayrıcalıklarından yararlanıyor. Türkiye’de teknolojinin ve yenilikçiliğin öncü şirketlerinden biri olarak; misyonumuz, abonelerimizin teknolojik beklentilerini de en üst seviyede karşılamaktır. Dolayısıyla; müşterilerimize, akıllı telefon deneyiminde çığır açacak günümüz son teknolojisi 3D ile geliştirilen HTC EVO 3D’yi sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren müşterilerimiz stoklarla sınırlı olacak olan bu ürünleri, Avea bayilerinden alabilecekler” şeklinde sözlerine devam etti.

3D teknolojisi ile gelen sınırsız eğlence

HTC EVO 3D ile filmler, videolar, resimler ve oyunlar; yeni 3D boyutuyla tanışarak; Avealılara unutulmayacak gerçeklikte bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Stereo surround ses düzeni ise; 3D içeriklerin vazgeçilmez efektlerini beraberinde getiriyor. HTC EVO 3D’nin kullanıcılara sunduğu diğer önemli özellikler arasında ise; hızlı ve duyarlı tarama deneyimi, anlık görüntü yakalama ve 1.2 GHz uygulama işlemcisi ile akıcı ve HD (720p) video oynatma yer alıyor.

Sembolik Hava Durumu uygulaması sayesinde Avealılar; yeni, harika full ekran 3D animasyonlarla bulutların arasında yükselebiliyor ve güneşin tadını çıkarabiliyor.

Hatırlamak istediğiniz bütün anlar, hep yanınızda

HTC EVO 3D’nin çift 5 megapiksel kamerası; kullanıcıların görüntüleri gördükleri şekliyle kaydetmelerine olanak tanıyor. Tiltshift Efekt ise; nesnelere ölçekli model izlenimi vermek için görüntünün belirli yerlerini seçerek gölgeli görüntü elde etmeyi mümkün kılıyor. Düşük ışıkta bile çok iyi bir performans sunan kamera ile, videoları 720p çözünürlük ile çok net ve saniyede 30 kare olarak kaydetmek mümkün.

Avea, 3D gözlük gerektirmeden üstün 3D deneyimi sunan HTC EVO 3D’yi; Avealılara, anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit fırsatı ile sunuyor.