Anasayfa Haber Türkçe Desteğiyle KIS- KAV 2012 Tanıtıldı

Türkçe Desteğiyle KIS- KAV 2012 Tanıtıldı

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, en popüler ürünlerinin son sürümlerini, Kaspersky Anti-Virus 2012 ve Kaspersky Internet Security 2012’yi Türkiye’deki ev kullanıcıları için piyasaya sundu. Ürünler kullanıcıları bilinmeyen tehlikelerden korurken, internette gezinmeyi daha güvenli bir hale getiriyor.

Kaspersky Lab’in son sürüme sahip ürünlerinin en dikkat çekici özellikleri arasında bulut ve hibrit koruma yer alıyor. Sunduğu gelişmiş korumayla dikkat çeken ürünler, çalışılan dosya tipi veya internete ne sıklıkla ve nereden girildiğinin önemi olmadan bilgisayarı ve bilgileri koruyor.

Kaspersky Lab tarafından yapılan araştırmalara göre kötü amaçlı yazılımlar her geçen gün hızla artıyor ve her gün ortalama 70 bin kötü amaçlı yazılım ortaya çıkıyor. Siber suç endüstrisi git gide büyüyor ve artık günümüz hacker’ları filmlerdeki gibi gizli servis veritabanını hacklemiyor; kullanıcıların online hesaplarından da para çalıyor. Hacklemek artık bilgisayar dahilerinin işi olmaktan çıktı ve daha çok BT bilgi ve becerisi olan suçlular tarafından yapılır bir hale geldi. Virüs yazıcıları artık yasal olmayan gelirlerin peşinden giden birer suç çetelerine dönüştü.

2012’de güvenliğinizi KIS-KAV 2012 sağlayacak

KIS 2012, kullanıcılarına bilgisayarlarında güvenli ve verimli bir çalışma ortamı sunarken internette gezerken, e-posta kullanırken ya da hafıza kartındaki dosyaları açarken zararlı olabilecek tüm tehditleri bloke ediyor.

Kullanıcıların kafede, havaalanında, işte ya da evde internete bağlandıklarında, bilinmeyen ve tehlikeli internet tehditlerinden korunup korunamadıkları konusunda endişelendiğini söyleyen Kaspersky Lab kurucusu ve CEO’su Eugene Kaspersky internet kullanıcılarını bekleyen tehlikeleri çok iyi gördüklerini ve ürünleri internet kullanıcılarının tüm bu taleplerini karşılamak için tasarladıklarını söylüyor ve ekliyor: “KIS-KAV 2012 sürümleri, yeni sezgisel arayüzleri ile kullanıcıları nerede olurlarsa olsunlar, önlemler alarak koruyan en ileri bulut teknolojisiyle artık daha da kullanıcı dostu.”

 

 

KIS – KAV 2012 Özellikleri

 

En güncel bilgiler buluttan geliyor

KIS-KAV 2012 sürümleri internet kullanıcılarını, hileli, kötü amaçlı ve spam içeren web sitelerine yönlendirecek bağlantılara karşı uyarıyor. Kaspersky Lab’in en son ürünleri, şiddet içeren, kötü içerikli ve yetişkinlere yönelik web siteleri dahil olmak üzere birçok istenmeyen internet kaynakları hakkında en güncel bilgilere buluttan yararlanarak sahip oluyor. Bu sayede kullanıcılar, kişisel bilgilerini çalmak veya bilgisayarlarına zarar vermek için tasarlanan web sitelerine girmeyeceklerine emin olabiliyor.

Hibrit ile bilgisayarınızda çok katmanlı koruma

Kaspersky Lab aynı zamanda bulut koruma ve güvenlik yazılımı bileşiminin kullanıcıların bilgisayarında çalışan çok katmanlı koruma sağlayan ideal bir yol olduğuna inanıyor. Şu anda bu hibrit yaklaşım, geniş yelpazede var olan tehditlere karşı mücadele açısından en iyi seçenek durumunda bulunuyor.

KIS-KAV 2012 ürünleri kullanıcının bilgisayarının hızını ve program operasyonlarını yavaşlatmayan yüksek performanslı ürünler. Ürünler internette gezerken, VoIP arama yaparken, HD video izlerken, çevrimiçi oyun oynarken, web’de araştırma yaparken ve görüntülerken en iyi ve geliştirilmiş günlük kullanımı sağlıyor.

Bu sürümler, şüpheli yazılımları inceleyerek ve bunu Kaspersky Lab’in gerçek zamanlı bilgi veren bulut sistemiyle karşılaştırarak bilgisayarları bilinmeyen ve tehlikeli yazılımlardan koruyor. Böylece potansiyel kötü amaçlı yazılım tespit edilerek kullanıcının bilgisayarına zarar vermesi önleniyor.

Youtube’tan veya FaceBook’tan kopmanıza neden olmadan güvenliğinizi sağlıyor

KIS-KAV 2012 otomatik olarak kullanıcıları dolandırıcı, kötü niyetli ve spam e-postaları gönderen sitelere yönlendiren tehlikeli bağlantılara karşı uyarıyor. Bu sayede kullanıcılar artık internette, gizli bilgilerinin dolandırıcılar tarafından çalınma riski olmadan, güven içinde gezebiliyor. Gelişmiş güncelleme sistemi, kullanıcının o andaki aktivitesine bağlı olarak gerektiği zaman, ürünün modüllerine yeni veritabanı indirebiliyor. Böylece kullanıcı Facebook’ta arkadaşlarıyla sohbet ederken ya da YouTube’ta bir video izlerken program tarafından gereksiz yere rahatsız edilmeyeceğinden emin olabiliyor.

KIS-KAV 2012 ürünleri Türkiye’nin seçkin teknoloji mağazalarından ve Kaspersky Lab iş ortaklarından temin edilebiliyor. Kaspersky Internet Security 2012 1 kullanıcı kutu fiyatı 45 USD+KDV; Kaspersky Anti-Virus 2012 bir kullanıcı kutu fiyatı 35 USD+KDV olarak satışa sunuldu.