Anasayfa Haber AMD’den “Hayalindeki Mükemmel VISION Bilgisayar Deneyimini Paylaş” Yarışması

AMD’den “Hayalindeki Mükemmel VISION Bilgisayar Deneyimini Paylaş” Yarışması

Bu yarışma ile tüketiciler hayallerindeki mükemmel bilgisayarı anlatan tasarımları paylaşacaklar. 

AMD yaptığı bir açıklamada, ”Hayalindeki Mükemmel Bilgisayar Deneyimini Paylaş” yarışmasının Türkiye’de de başladığını duyurdu.  Yarışma (http://firstblankcanvas.com/#/tr/)  tüketicilere, istedikleri mükemmel bilgisayar deneyimine dair hayallerini tasarlamaları için bir hayal balonu emanet ediyor.  Bir web sitesi üzerinden, tüketicilerden bu hayal balonuna çeşitli çoklu ortam araçları ile hayallerini aktarmaları isteniyor.

Program dahilinde websitesi ve sosyal medya üzerinden en çok oy alan tasarımın yaratıcısı 10.000 USD tutarındaki ödülü kazanacak.  Bu yarışma, mükemmel HD performansı sunan, fotoğrafların ve filmlerin hızla ve kolayca kurgulanmasını sağlayan AMD VISION Teknolojisi’ni desteklemek için düzenleniyor.  VISION Teknolojisi’ne sahip bilgisayarların birçoğunda bulunan yeni AMD hızlandırılmış işlemciler, yüksek performans, düşük enerji tüketimi ve dizüstünde uzun pil ömrü sunuyor.

“Bu program için çok heyecanlıyız,” diyen AMD Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Bernard Biolchini, şöyle devam etti: “AMD için her zaman en büyük öncelik  tüketicilerin ihtiyaçlarıdır. Şimdi de tüketicilerin gözünde geleceğin bilgisayarının nasıl olacağını anlamak istiyoruz..”

AMD’nin bu yıl pazara sunduğu Hızlandırılmış İşlemciler (APU), mikroişlemci ve ekran kartını birleştirerek kullanıcılara yeni ve daha iyi bir bilgisayar deneyimini olağanüstü performansla sunuyor.

Biolchini sözlerini şöyle tamamladı: “APU’lar ve AMD VISION Teknolojisi’nin bir araya gelmesi, tüketicilere mükemmel bilgisayar deneyimini yaşatıyor.  Bu herkesin evinde bir süper bilgisayar olmasına benziyor.”

 Yarışmaya katılmak için tıklayınız: http://firstblankcanvas.com/#/tr