Anasayfa Haber Dünyanın En Hızlı 3G Modemi HiLink E351 Türkiye’de

Dünyanın En Hızlı 3G Modemi HiLink E351 Türkiye’de

Dünya çapında en son teknoloji ile üretilen cihazları ve en yeni uygulamaları kullanıcılarının beğenisine sunan Vodafone Türkiye, müşterilerini yine bir “ilk” ile buluşturuyor.

Vodafone Grubu’nun inovasyon odaklı vizyonuyla,  bilgiye erişim ve iletişim hizmetleri anlamında en yeni teknolojileri Türkiye’ye getiren Vodafone, bilgi ve telekomünikasyon teknolojileri sektörünün dünya öncülerinden Huawei ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, dünyanın en hızlı internete bağlanan vodemi HiLink E351’i kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, teknolojinin en son olanaklarını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Müşteri odaklı stratejisine paralel olarak sunduğu tüm ürün, hizmet ve uygulamalarda abonelerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Vodafone Türkiye, 15 saniye gibi çok kısa bir sürede internete bağlanabilen HiLink Vodem’in dünya lansmanını ilk kez Türkiye’de yapıyor.

2011 yılını ‘Veri Yılı’ ilan ederek Türkiye’de internet erişiminde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Süper İnternet stratejisini hayata geçiren Vodafone Türkiye, bilgisayara takıldığı anda internete hızlıca bağlanabilen HiLink Vodem’i Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturarak, bu alandaki istikrarlı yatırımlarına bir yenisini eklemiş oluyor. Mobil internetin Türkiye’de yaygınlaşması ve her an herkes tarafından kullanılabilir hale gelmesi yolunda öncü stratejik adımlar atan Vodafone Türkiye, HiLink Vodem ile ayrıca bir dünya lansmanına da ev sahipliği yapıyor. İlk kez Türkiye’de kullanıcılarla buluşan ürün, dünya ülkelerinde Türkiye lansmanından sonra satışa sunuluyor olacak.

HiLink ile kolay kullanım, yüksek erişim hızı

Tıpkı sabit hatlarda olduğu gibi, USB’ye bağlanmasının ardından 15 saniye gibi çok kısa bir süre içinde internete erişim sağlayan HiLink E351, internete bağlanırken söz konusu olabilecek çevirme, sürücü yükleme ya da manual konfigürasyon gibi tüm işlemleri ortadan kaldırıyor. Yüksek erişim hızı haricinde kullanım anlamında da büyük kolaylık sağlayan HiLink E351, Türkiye’deki mobil internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Piyasada bulunan benzerlerine oranla yüzde 75 oranında hızlı bağlantı sağlayan ürün, bu özelliği dolayısıyla aynı zamanda teknolojik anlamda bir devrim niteliği de taşıyor.

Technopat Yorumu:

Vodafone bir kenara, modemin sunduğu hızlar hakkında internette bile herhangi bir veri bulabilmek mümkün değil. Fakat “benzerlerine göre %75 daha hızlı” ise tahminimiz HiLink E351, en azından 3.75G standardı olan 84 Mbit’i destekleyecektir. 84 Mbit indirme ve 22 Mbit yükleme hızları gerçekten de güzel fakat kotanız 1 GB veya 4 GB olduktan sonra bu hızlar sizin için hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Hatırlarsınız, geçtiğimiz günlerde Vodafone Koçnet’i satın almıştı. Eğer Vodafone da Turkcell gibi servis sağlayıcılık yapacaksa bu da demek oluyor ki bu işi 3G şebekesiyle yapacak. Bu bizi daha şimdiden heyecanlandıran bir olay. Umarız Dünyanın en hızlı modemini e-postalarımıza bakmak için kullanmak zorunda kalmayız…