Anasayfa Haber Hızını kanıtla, hediyeni kazan!

Hızını kanıtla, hediyeni kazan!

Donanım ürünleri ve onlara gösterdiği özen ile dünyanın en çok satılan ve ödül alan anakartlarına sahip olan ASUS, donanım ürünlerine ve PC birleştirme/toplama işlemlerine ilgi duyan kullanıcıları zamana karşı yarıştırıyor.

Mayıs ve Haziran ayları süresince her haftasonu İstanbul’un farklı teknoloji marketlerinde düzenlenen ASUS etkinlikleri ile sistem parçalarını bir araya getirme yarışması yapılmıştı ve kazananlara ödülleri verilmişti.

Etkinliğe olan ilgiden yola çıkan ASUS, Eylül ayında projenin yeni serisine geçtiğimiz haftasonu başlayarak, 212 Media Markt Mağazasında gerçekleştirdi. En hızlı skoru yapan Tolga Aktaş birinciliği kazanarak EeeBox EB2011 PC sahibi oldu.

Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri süren aktivitede mağazadan almış olduğunuz herhangi bir ASUS ürünü faturası ile standa gidenler içinde sürpriz hediyeler hazırlanmıştı.

Bu müthiş eğlencede yerinizi almak ve siz de hızınızı göstermek istiyorsanız, 1 – 2 Ekim tarihlerinde etkinliğin ikinci durağı olan Topkapı VATAN BİLGİSAYAR mağazasına mutlaka uğrayın.

Etkinlik ilerleyen haftalarda farklı mağazalarda devam edecektir.