Anasayfa Haber Tabletlere Özel Photoshop! Ve Dahası…

Tabletlere Özel Photoshop! Ve Dahası…

 

Adobe, altı yeni tablet uygulamasıyla hem Android hem de iOS tablet kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Touch Apps kategorisi altında Adobe, kullanıcılarına altı yeni uygulama sunacak. Bunlardan ilki Photoshop Touch, adından da anlaşılacağı üzere firmanın daha önce iOS kullanıcılarının hizmetine sunduğu uygulamanın, biraz daha gelişmiş bir sürümü. Geliştiricileri hedefleyen Proto ise internet sitelerinin ya da mobil uygulamaların prototiplerinin tasarlanmasını sağlıyor. Aslında geçtiğimiz Sonbahar’dan beri iPad’ler için 5.99 dolardan satılanIdeas isimli uygulama da, vektörleri, katmanları ve renk temalarını kullanabildiğiniz bir dokunmatik uygulama.

Tabletlerini en etkili şekilde işte ya da okulda da kullanmak isteyenler için Debut, bir sunum uygulaması olarak karşımıza çıkarken, özellikle grafik tasarımcıları hedefleyen ve afiş poster gibi tasarımlarının gösterimi kolaylaştıran Collage da Adobe’un kullanıcıları için hazırladığı bir diğer tablet uygulaması. Adobe’un kullanıcılarına sunmaya hazırladığı son uygulama ise, görsellerden renk temaları çıkartan Kuler isimli uygulama.

Bu uygulamaların hepsi önümüzdeki ay içerisinde Android kullanan tabletler için piyasaya çıkacak. Ancak iOS kullanıcıları yeni Adobe uygulamaları için 2012’nin ilk aylarını beklemek durumunda. Ayrıca uygulamaların 9.99 dolardan satılacağını da ekleyelim.