Anasayfa Haber Sosyal Medya iPhone 4S’i Tutmadı!

Sosyal Medya iPhone 4S’i Tutmadı!

iPhone 4S
iPhone 4S
Yeni iPhone 4S görünüm olarak iPhone 4'ün aynısı...

Apple iPhone 4S tanıtıldı tanıtılmasına ama bakın sosyal ağlarda paylaşılan yorumlar nasıl oldu…

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günler içerisinde Apple yeni iPhone’u tanıttı. Pek çok kişi daha büyük bir ekrana ve daha gelişmiş özelliklere sahip bir iPhone 5 beklerken iPhone 4S’le karşılaştı. Apple’ın yeni iPhone’un iPhone 5 olacağını söylememesine rağmen, iPhone 4’in üzerinden geçen bir buçuk yıl, manşetlere düşen dedikodular tüketicinin beklentisini oldukça yükseltti. Tabii bu beklentinin yükselmesinin geri dönüşü de Apple’a biraz daha olumsuz oldu.

Washington merkezli Visible Technologies isimli bir analiz firması, Twitter’da takip ettiği iPhone 4S yorumlarının yüzde 69’unun olumsuz olduğunu açıkladı. Tüketicinin bu denli olumsuz bir tepki vermesinin nedeni olarak bağımsız analist Jeff Kagan da şu açıklamalarda bulundu; “Bu yeni iPhone 4S duyurusu gerçekten uykumuzu getirdi. Bu duyuruyla ilgili hiç özel ve sarsıcı bir gelişme yoktu. Uzun süredir beklediğimiz iPhone 5 değil yalnızca bir iPhone 4S’ti.”

Tabii piyasada Apple’a haksızlık yapıldığı görüşünde olan analistler de bulunuyor. Ramon Llamas, Apple’ın halen bu tip işleri herkesten daha iyi yaptığı görüşünde olanlardan.