Anasayfa Haber Beyaz GALAXY S II Türkiye’de

Beyaz GALAXY S II Türkiye’de

Global pazarda rekor satış rakamlarını yakalayan GALAXY S II; Türkiye’deki kullanıcılar tarafından beklenen beyaz renk seçeneğinin de sunulmasıyla yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Maksimum incelik ve üstün ekran deneyimi  

Yalnızca 8.49 mm inceliğinde ve 116 g. ağırlığında olan GALAXY S II’de 4.27 inç Super AMOLED Plus ekran yer alıyor. Bu ekran gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile öne çıkıyor. Super AMOLED Plus ekranda kristal berraklığında, en canlı renklerle görüntüleme deneyimi için daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği yer alıyor. Kullanılan yeni organik malzemeler fotoğraf görüntülemede ve video oynatmada çok daha gerçekçi deneyim sunuyor, üstelik pil ömrünü de kısaltmıyor.

Galaxy S II’nin çok yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi sağlayan 8 megapiksel kamerasına ek olarak, ön yüzünde görüntülü görüşme olanağı sunan 2 megapiksel bir kamerası daha bulunuyor.

Her yerde en hızlı bağlantı ve en yüksek işlemci

GALAXY S II, sunduğu yüksek hızlı kablosuz bağlantı özellikleri ile kendi sınıfında en zengin kullanıcı deneyimi sunan akıllı cep telefonu. 1.2 GHz çift çekirdekli uygulama işlemcisi içeren GALAXY S II, Android™ 2.3 Gingerbread platformunu kullanıyor. Kullanıcılar bu sayede cihazın benzersiz çoklu görev özelliklerinin faydalarından yararlanmalarına, video ve fotoğraf dosyalarını en hızlı şekilde yükleyip indirmelerine olanak sağlıyor.

Zengin uygulama içeriği

GALAXY S II ile Türkiye’deki kullanıcılar, Google Android Market’in yanı sıra, yerel olarak geliştirilen Samsung Fun Club ve Samsung eKitapuygulamaları ile; favori filmlerini, dizilerini ve televizyon şovlarını izleyerek, dergi, kitap ve gazete koleksiyonlarını ekran üzerinden kolayca yönetebiliyor. Yakın gelecekte, kurumsal kullanıcıların ihtiyaçları düşünülerek video konferans, güvenlik uygulamaları ve sanal çalışma alanları gibi özellikleri destekleyen taşınabilirlik çözümleri de sunulacak.