Anasayfa Oyun Facebook’ta Forgotten Realms Maceraları!

Facebook’ta Forgotten Realms Maceraları!

Facebook oyunlarında gözle görülüyor bir değişim, bir gelişim var. Sims, Civilization gibi bilgisayar klasiklerinin Facebook adaptasyonları hayli ilgi çekiyor. Bu şaşırtıcı değil, insanlar oyunlarında biraz olsun derinlik, çeşitlilik arzuluyorlar.

Öte yandan Dungeons & Dragons kurallarını yemiş içmiş, gerek masaüstünde, gerek bilgisayarda en derin RPG’leri oynamış, fantastik kurgu kitaplarını başucuna yığmış oyuncular için bu yeni oyunlar bile pek o kadar derin sayılmaz. O yüzden de uygun bir isim, uygun bir dünya üzerine yeni bir RPG kurmak gerekir. İşte Heroes of Neverwinter tam bu amaca yönelik tasarlanmış.

Bir süredir kapalı Beta olarak çalışan oyun artık resmen kullanıma açıldı. D&D kurallarına uygun sıra tabanlı oyun sistemine sahip olan yapımda isterseniz mahzen yaratmak bile mümkün olacak. Tabii oynaması ücretsiz olsa da, oyunun temel gelir sağlama prensibi her F2P Facebook oyunu gibi bir dolu mikro-satış üzerine kurulu. Elinizdeki kılıç yetmiyor mu, yenisini satın alın! Böyle gider bu. Eğer ilginizi çektiyse oyuna buradan ulaşabilirsiniz.