Anasayfa Haber Bulldozer destekli MSI 9-Serisi anakartlar Click BIOS II ile geliyor

Bulldozer destekli MSI 9-Serisi anakartlar Click BIOS II ile geliyor

UEFI BIOS’ta En Son Nokta

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden MSI, Click BIOS II UEFI arabirimini duyurdu. AMD FX serisi işlemcilerin piyasaya sürülmesi ile beraber Click BIOS II ile UEFI arabirimindeki kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyan MSI, online sürücü ve BIOS güncellemesi ve tam sistem yedeklemesi gibi özellikleri BIOS’tan sunuyor. Click BIOS II desteğine sahip MSI’ın tüm AMD anakartları FX-8000, FX-6000 ve FX-8000 serisi tüm AM3+ işlemcileri destekliyor.

ClickBIOS II

MSI ClickBIOS II, firmanın üçüncü nesil UEFI BIOS’u. Kullanıcıların talepleri doğrultusunda en mantıklı ve esnek BIOS kontrolünü sağlamak için geliştirilen Click BIOS II, MSI’ın APS güç tasarrufu ve OC Genie II hız aşırtma teknolojisi gibi birçok özelliği BIOS üzerinden ayarlayabiliyor. Bunlara ek olarak tam sistem yedekleme, online anakart ve ekran kartı BIOS’u güncelleme gibi birçok gelişmiş özelliği de bünyesinde barındırıyor. Click BIOS II, UEFI arabiriminin evriminde büyük bir adım olarak görülüyor.

AMD FX Serisi İşlemci Desteği

AMD’nin yeni FX serisi işlemcileri masaüstü bilgisayarlarda yeni bir çağ açıyor. 8 çekirdekli işlemciye sahip bilgisayarlar artık masaüstünde de mümkün. MSI bu işlemcilerden faydalanabilmek için geniş bir anakart yelpazesi sunuyor. AMD FX-4000 FX-6000 ve FX-8000 işlemciler MSI’ın AMD 9-serisi anakartları ve daha önceki yongasetlerini kullanan anakartları tarafından desteklenebiliyor.