Anasayfa Oyun Warhammer 40K: Space Marine Hayranlarına Kötü Haber!

Warhammer 40K: Space Marine Hayranlarına Kötü Haber!

Yakın zamanda piyasaya çıkan Warhammer 40K: Space Marine oyunculara Warhammer 40K evrenine uzak olmayanların aşine olduğu Space Marine’in kontrolünü veriyordu. Yayınlanan oyun içi videolarla beklentiler oldukça artmışken, oyun özellikle siper sisteminin olmayışıyla ve seslendirmedeki yetersizlikle eleştirilere hedef olmuştu.

Joystiq.com’la görüşen THQ’nun Core Games Başkan Yardımcısı Danny Bilson oyun hakkında şunları söyledi; “Gerçekten iyi bir oyun. Gayet de iyi satıyor. Şu dünyada oyunların para kazandırması için gerçekten iyi satması gerekiyor çünkü oyun yapmak çok pahalı.” Oyunun devamının gelip gelmeyeceği konusunda ise Bilson, 2013’te piyasaya çıkacak olan yeni Warhammer 40K MMO’su Dark Millennium’u işaret ediyor ve “Space Marine için yerimiz var mı bilmiyorum” diyor.

Şu anda Saints Row’un yeni oyununu piyasaya çıkartan firma, alanlarını biraz daraltarak bir oyuna daha fazla odaklanmak istiyor. Bilson’ın açıklamalarına göre, firma şu anda Relic, Volition, Vigil ve San Diego stüdyolarına odaklanmış durumda.