Anasayfa Oyun Bedava Diablo III ister misiniz?

Bedava Diablo III ister misiniz?

Tam olarak bedava denemez ama Blizzard’ın yeni kampanyası oyuncuları heyecanlandırdı: Ücretsiz Diablo III’e sahip olma imkanı ve daha fazlası bu pakette…

Blizzard gelmiş geçmiş en başarılı MMORPG olan World of Warcraft‘ın suyunun ısındığının farkında… Hem de uzun süredir farkında! İşte bu yüzden farklı formüller düşünen, oyuncuları sayısız başarılı ücretli ve ücretsiz alternatif oyun içerisinde WoW’a bağlı tutmak isteyen oyun devi yeni bir kampanya düzenledi.

World of Warcraft’a 12 aylık abonelik satın alanlar için müthiş hediyeler sunan Blizzard özellikle Diablo 3’ü bekleyenleri şaşırttı. İşte kısıtlı bir süre geçerli olacak olan kampanyada  sunulan avantajlar:

Diablo 3 ücretsiz olarak sunulacak! 2012 Başlarında çıkar çıkmaz Battle.net üzerinden ücretsiz olarak Diablo 3‘ü indirebilecekler.

Tyrael’s Charger: Bu özel binek, Diablo serisinden tanıdığımız ve sevdiğimiz Archangel Tyrael‘in özel bineği! Oyuncular 4.3 yamasının çıkışıyla birlikte oyun içerisinden bir e-posta alacaklar ve aynı hesaba bağlı bütün karakterleriyle bu bineği kullanabilecekler.

Bir sonraki World of Warcraft genişleme paketinin beta test aşamasına katılım hakkı.

18 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyanın maliyeti ise aylık 12.99 Euro oluyor yani yıllık olarak 155.88 Euro. Bu fiyatın içerisinde Diablo 3’ün de yer aldığı düşünülürse oldukça iyi bir teklif!