Anasayfa Haber HTC’den Android 4.0 Açıklaması!

HTC’den Android 4.0 Açıklaması!

HTC, Desire ve Gingerbread güncellemesiyle yaşadığı sorunlardan ders çıkarmış gibi görünüyor. Android 4.0 yani diğer bir adıyla Ice Cream Sandwich’i yakından inceleyen HTC, bu güncelleme için bir düşünüp bin adım atacak gibi görünüyor.

Üretici firmanın konu hakkında yaptığı açıklama ise şu şekilde; “Google’ın bu hafta içerisinde Ice Cream Sandwich’i tanıtmasıyla beraber, güncelleme planlarımızı belirlemek için HTC yeni işletim sisteminin özelliklerini yakından inceliyor. Android cihazlarımıza yaptığımız hızlı ve güvenilir güncellemelerle tanınan bir endüstri lideriyiz. Mümkün olan en iyi performans ve kullanım için güncellemeler, donanım ve yazılımın dikkatli bir dengesini gerektirmektedir, lütfen ürün portföyümüzü ayarlarken bizden haber beklemeye devam edin. Amacımız mümkün olduğu kadar HTC cihazı güncellemek ve belirli cihazları ve güncelleme zamanlarını önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız!

HTC bu açıklamasıyla tüm kullanıcılarını memnun etmeye çalışmak için ellerinden geleni yapacaklarının ve yazılımsal, donanımsal sorunları en aza indirmeye çalışacaklarının sinyallerini veriyor.