Anasayfa Haber MacBook Serisi Yenilendi!

MacBook Serisi Yenilendi!

Apple MacBook serisini güncelliyor, hayır korkmayın Apple fiyatlara zam yapmıyor, sadece yeniliyor. İşte yeni MacBook’ların özellikleri…

Bugünlerde Apple’ın en çok satan ürünleri akıllı telefon ve tablet serisi olsa da firmanın emektar ürünlerinden MacBook’lar da güncellemelerden nasibini alıyor. İnternet mağazasındaki MacBook Pro serisini güncelleyen Apple’ın ürünlerinin yeni özellikleri ise şu şekilde:

13 inç’lik MacBook Pro modeli artık 2.3GHz Intel Core i5 ve 2.7GHz Intel Core i7 seçenekleri yerine çift çekirdek işlemcili 2.4GHz Intel Core i5 ve 2.8GHz Intel Core i7 sunuyor. Bu modelde değişen bir başka özellik ise sabit disk boyutları, 13 inç’lik model artık 320GB ve 500GB yerine 500GB ve 750GB seçenekleri sunuyor.

15 inç’lik MacBook Pro modeli ise 2.0GHz ve 2.2GHz’lik Intel Core i7 yerine dört çekirdek işlemcili 2.2GHz ve 2.4Gz Intel Core i7 seçeneklerini kullanıcılarına sunuyor.

MacBook Pro’nun 17 inç’lik modeli ise bundan sonra 2.2GHz Intel Core i7 yerine 2.4GHz Intel Core i7 dört çekirdekli işlemcisiyle kullanıcısıyla buluşacak.

Tabii bu güncellemelerinin en güzel yanı ise Apple’ın modellerin fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gitmemiş olması.