Anasayfa Haber Yeni Windows Phone’lu Nokia Ortaya Çıktı!

Yeni Windows Phone’lu Nokia Ortaya Çıktı!

Nokia ile Microsoft’un Windows Phone mobil işletim sistemi kullanan Nokia telefon anlaşmasının, yalnızca Lumia 800’le sınırlı kalmayacağı belliydi. Lumia 800’le beraber Nokia yeni Windows Phone kullanan akıllı telefonunun da perdelerini açtı.

Lumia 800 gibi 1.4GHz işlemci kullanan Lumia 710, ClearBlack teknolojisini kullanan 3.7 inç bir ekrana sahip. Siyah ve beyaz olarak renk seçeneğiyle karşımıza çıkan akıllı telefonun arka kapakları da çıkartılabilir durumda. Farklı renklerde fotoğrafları ortaya çıkan cep telefonu bu değiştirilebilir kapaklar sayesinde kullanıcıların zevkine göre özelleştirilebilecek.

Kasım ayında Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya ve İngiltere’de yıl sonunda ise Hong Kong, Hindistan, Rusya, Singapur ve Tayvan’da satışa çıkacak. Lumia 710’un yurtdışındaki fiyatının ise 375 dolar civarında olması bekleniyor.

Birbiri ardına ortaya çıkan Windows Phone’lu Nokia’lar, iki firmanın da piyasadaki durumu netleştirmesi açısından her kesimde büyük heyecan uyandırıyor. Cep telefonu Nokia da kendi işletim sistemleriyle yaşadığı akıllı telefon başarısızlıklarının ve kısıtlı başarıların ardından Windows Phone 7 ile yeniden çıkış yakalamaya çalışıyor.