Anasayfa Haber iPhone 4S’lerde Şarj Sorunu Büyüyor!

iPhone 4S’lerde Şarj Sorunu Büyüyor!

iPhone 4S

iPhone 4SiPad 2 ile aynı işlemciyi ve iPhone 4’ten daha büyük bir bataryayı içerisinde barındıran iPhone 4S’le ilgili şarj sorunları çığ gibi büyüyor. iPhone 4S’lerinin şarjlarının gereğinden çok daha çabuk bittiğini söyleyen kullanıcılar şimdiden Apple’ın destek forumalarını mesaj yağmuruna tutmaya başladılar.

iPhone 4S’in şarj sorunuyla ilgili Apple forumlarındaki mesajların sayısı 1,300, mesajların görüntülenme sayısı ise 100 bini buldu. Ancak Apple bu sorunla alakalı, eski efsanevi CEO’su Jobs gibi bu sorunda da kullanıcılarıyla bire bir iletişime geçiyor. Guardian’a konuşan bir iPhone 4S kullanıcısı, kendisiyle Apple’dan üst düzey bir mühendisin iletişime geçtiğini ve telefonuna bir yazılım yükleterek sorun hakkında bilgi sahibi olmak istediğini anlattı. 24 saat boyunca veriler alarak bunları mühendise geri gönderen program sayesinde henüz bir çözüm hazırlanmış değil. Mühendis için “Tam Apple’ın tarzında çok yardım sever ve mahçuptu” diyen iPhone 4S kullanıcısını da başka kullanıcılar da izledi.

Apple an itibariyle sorunun üstesinden gelebilmek için her şeyi yapıyor ve kullanıcısıyla da iletişimi kopartmıyor gibi görünüyor. Peki ama bunlar kısa sürede kalıcı bir çözüm bulmaya yetecek mi, bunu hep beraber göreceğiz.