Anasayfa Haber Hayatımıza Şimdi de E-Kağıt Giriyor!

Hayatımıza Şimdi de E-Kağıt Giriyor!

Tabletlerinin başına bir şey gelmesinden korkan ve onları çantalarına koyarken oldukça titiz davranan teknoloji severler için adeta çözüm niteliğinde bir ürün AU Optronics’ten geliyor. Japonya’daki Uluslararası FDP 2011 Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtan AUO’nun en çok dikkati çeken ürünü E-kağıt oldu.

E-posta, E-kitap derken aslında E-kağıdın da çok yakınlarda bizlerle buluşacağını görmemek büyük bir yanlışlık olurdu. 6 inç’lik katlanabilir ve organik malzemeden yapılan E-kağıdı istediğiniz şekilde taşıyabiliyorsunuz. Çizilmesinden ya da kırılmasından korkmadan çantanızın içerisine yerleştirebilirsiniz. Ayrıca artık Pazar sabahı kahvaltınızı ederken bir bardak çayla beraber E-kağıtla gazetenizi daha rahat okuyabilirsiniz.

Ürünün bir diğer güzel yönü de oldukça çevreci olması. Yukarıda da görebildiğiniz gibi E-kağıdı yerleştirdiğiniz panel güneş enerjisiyle de çalışıyor. Böylece hem doğal güneş ışığını hem de iç mekanlardaki ışığı kullanarak cihazınızı şarj edebiliyorsunuz. Umarız firma tüketicinin bu ürünle tanışabilmesi için yakın bir tarih düşünüyordur.