Anasayfa Haber Bir değil İki Motorola Xoom 2 Tablet!

Bir değil İki Motorola Xoom 2 Tablet!

Motorola’nın başarılı tablet bilgisayarı Xoom’un yeni modelleri artık gözler önünde. İşte özellikleri…

Motorola, Eylül ayında internete sızan Xoom 2 tabletlerini iki model halinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 10.1 inç ve 8.2 inç halinde piyasaya çıkacak olan tabletlerin donanımları aynı gibi gözüküyor. İki Xoom 2 tablette de 1.2 GHz işlemci, 1GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 5 MP arka ve 1.3 MP ön kamera bulunuyor.

Motorola Mobility’nin pazarlama yöneticisi Victoria McManus tabletlerle ilgili şunları söylüyor; “Bağlantıda kalabilmek, işleri halledebilmek, yolda ve evde eğlenebilmek için tabletler olmazsa olmaz cihazlar haline geliyor. Avrupa pazarına daha güçlü tablet deneyimi getireceğimiz iki yeni Motorola Xoom tablet için de oldukça heyecanlıyız.”

Android 3.2 Honeycomb mobil işletim sistemini kullancak tabletler malesef şimdilik Android 4.0’la beraber kullanıcıya ulaşmayacak. Ayrıca iki tabletin de kalınlığı 8.8 mm olacak. Hatırlarsanız Xoom tabletin kalınlığı da 12.9 mm’ydi.

Tabletlerin reklamlarına göre iki modelin de yılbaşından önce satışta olması bekleniyor. İnternet satış mağazası Clove ise modellere 390 ve 358 Pound’dan değer biçmiş durumda.