Anasayfa Oyun Modern Warfare 3 için İmrendiren Kampanya!

Modern Warfare 3 için İmrendiren Kampanya!

Yurtdışında öyle ilginç kampanyalar yapılıyor ki, Türkiye’deki oyun sevenler ister istemez imreniyor. Ama bu sefer biraz abarttılar…

Battlefield 3 ve Modern Warfare 3 arasında gidip gelen kullanıcılar, eğer telefonlarını değiştirmeyi düşünüyorlarsa Best Buy’daki Modern Warfare 3 satışlarına yönelebilir. Neden mi, çünkü Best Buy’dan Call of Duty: Modern Warfare 3 satın alan oyun severler aynı zamanda akıllı telefonların taşıyıcılarıyla iki yıllık kontrat imzalarsa HTC Evo 4G, HTC Incredible 2 ve HTC Inspire 4G’den birini evlerine yanlarında bedava olarak götürüyor.

Yalnızca tatil sezonunda pazarlama için 25 milyon dolar ayıran Best Buy’ın da kampanyaları yavaş yavaş su yüzeyine çıkıyor gibi görünüyor. Peki ama orjinal oyun fiyatlarının 150 lirayı geçtiği ve satışlarının azlığı hakkında bu kadar çok konuşulan ülkemizde neden bu gibi kampanyalar yapılamıyor? Özellikle zaten çoklu oyuncu kitlesi ülkemizde de çok geniş olan Call of Duty serisinin oyuncularının gönülleri buna benzer ve hatta belki de biraz daha küçük kampanyalarla kazanılabilir.