Anasayfa Oyun The Elder Scrolls V: Skyrim Fırtınası

The Elder Scrolls V: Skyrim Fırtınası

Buzlu dağların zirvelerinde kuzeyli bir savaşçı… Bu soğuğu darmadağın eden ateşten nefesiyle efsanevi bir yaratık: Ejderha! Sadece bir tane mi? Skyrim’de ejderha çok, oyuna damgasını vuran, fantastik dünyaların en ünlü yaratığı ile çok haşır neşir olacaksınız. Daha önceki oyunlarda karşımıza çıkmayan ejderhalar şimdi ortaya çıkıyorlar…

Bethesda Softworks‘ün geliştirdiği Elder Scrolls serisinin en son oyunu olan Skyrim, 11.11.11 tarihi itibariyle sevenleriyle buluşuyor. Fantastik Elder Scrolls evreni yepyeni oyununa kavuşuyor. Sınıftan bağımsız karakter geliştirme sistemiyle, etkileyici animasyonları ve muhteşem grafikleriyle Skyrim daha ilk gördüğümüz anda bizleri büyülemişti. Dosyaları önceden ön indirmeye sürülen oyunun kendisini internetten indiren sayısız oyuncu heyecanla bu anı, oyunun açılmasını beklemişti.

Skyrim’de sizleri neler bekliyor:

Sandbox tarzı, açık oyun dünyasını gezip ana görevden bağımsız maceralar yaşayabilirsiniz

– Karakterinizi yakın dövüş, ok-yay ile uzak dövüş, büyü kullanımı olmak üzere üç farklı alanda ve yan yeteneklerle geliştirebilirsiniz.

– Yakın dövüşte Morrowind ve Oblivion’dan sonra daha da geliştirilmiş, karakterinizin Fatigue yani yorgunluğunun önemli olduğu, sağlam animasyonlara ve Finishing Move olarak adlandırılan etkileyici son vuruşlara sahip olduğu sistemin tadını çıkartabilirsiniz.

– Ejderhaların etkisinin büyük olduğu oyunda her ejderha düşman değil, bazıları farklı sürprizlerle dolu… Keşfetmeyi elbette sizlere bırakıyoruz.

Oyunun dövüşleri ne kadar heyecanlı olsa da ana hikayenin dışındaki görevleri, karakterleri ve oyun dünyasını keşfetmenizi tavsiye ediyoruz; sonuçta bu ne kadar bilgisayar üzerinde de olsa bir RPG.

Galeri: The Elder Scrolls V: Skyrim Ekran Görüntüleri için tıklayın…

The Elder Scrolls V: Skyrim sistem gereksinimleri için tıklayın…