Anasayfa Haber ICQ’yu Unuttunuz mu?

ICQ’yu Unuttunuz mu?

MIRC zamanlarından sonra, MSN’den önce bir ICQ vardı ne oldu ona? İşte yeni sürüm ve sundukları…

Yıllar öncesinden kalma eski bir dost: ICQ. IRC ve MIRC günlerinin hemen ardından gelen ve yerini Windows Live Messenger‘a ya da popüler adıyla MSN’e bırakan bu uygulama bir süre ortadan kayboldu ancak daha sonra yenilenerek tekrar sevenleriyle buluştu.

Facebook sonrası dönemde eski popülerliğine tekrar kavuşamamasına karşın ICQ yeni yüzüyle ve yeni nesillerle tekrar popülerlik kazanıyor. iOS, Android, Symbian ve Java kökenli diğer mobil işletim sistemleri için de sürümleri bulunan mesajlaşma ve video chat uygulaması Google Talk ve Facebook’u da destekliyor.

ICQ’nun 7.7 sürümünü indirdiğinizde önceki sürümlerde olmayan Google Talk desteği açılıyor. iOS sürümü 2.8, bu sizi şaşırtmasın masaüstü ve diğer sistemler ile denk bir sürüm. Ancak durum ikonları gri görünecektir bu şimdilik normal bir durum ve ilerleyen sürümlerde değişebilir.

ICQ’nun sunduğu önemli özelliklerden birisi de farklı bilgisayarlarda, tablet bilgisayarda, cep telefonunuzda aynı anda açık olabilmesi, bu sayede örneğin öğle yemeğine çıktığınızda ofis PC’nizdeki ICQ’ya gelen mesajı, aynı anda cep telefonunuzda da görebiliyorsunuz.

Yeni ICQ’yu indirmek için tıklayın…