Anasayfa Haber Logitech Bu Ürününe Veda Ediyor!

Logitech Bu Ürününe Veda Ediyor!

Büyük beklentilerle ve reklamlarla piyasaya çıkan Google TV piyasada kaldığı zaman içerisinde ne üretici firmasına ne yan firmalara ne de tüketiciye bekleneni tam olarak veremedi. Google TV ile büyük işler başarabileceklerine inanan firmalardan Logitech ise geçtiğimiz gün yaptıkları toplantıda analistlere ve yatırımcılara bu konuda hata yaptıklarını açıkladı.

Google TV’ler için geliştirilen Logitech Revue’yi daha fazla üretmeyeceklerini belirten firmanın CEO’su Guerrino De Luca, Revue’nin üretimine daha fazla devam etmeyeceklerini ve yerine herhangi bir ürün de geliştirmeyeceklerini açıkladı. Google TV hakkında da yorumda bulunan De Luca, Google TV’nin piyasaya hazır olmadan çıktığını ve adeta bir “beta” sürümü halinde geldiğini belirtti; “Logitech bir beta ürünle büyük çapta bir üretim yaptı ve bu bize pahalıya mal oldu. Uzun lafın kısası, çok fazla üreteceğimize dair bir söz verdik ve yılbaşı tatilinde herkesin gidip bu kutulardan almasını bekledik. Bu büyük bir hataydı.”

Tabii bu hata Logitech’e 100 milyon doların üzerinde bir paraya mal olmuş. De Luca, Google TV’nin gelecekte bir şansı olduğunu düşünse de çıkacak olan cihazın çok daha gelişmiş ve tamamlanmış olması gerektiğini düşünüyor.