Anasayfa Haber Facebook’a Cinsel Video ve Görsel Akını!

Facebook’a Cinsel Video ve Görsel Akını!

Facebook
Facebook

Facebook’ta cinsel içerikli ve rahatsız edici görseller yayınlanmıyor ancak sebebi bilinmeyen bir saldırı sonucunda Facebook kullanıcılarının hesaplarına bir görsel ve video akını gerçekleşiyor.

Facebook Logo

Facebook yöneticilerinin kontrol altına almaya çalıştığı saldırının yöntemi ve sorumlusu henüz ortaya çıkmamış durumda. Bütün kullanıcıları etkilemese de, yetişkin cinsel videolar ve görseller ile alakanız olmasa da hesabınızda oldukça sert görseller ve videolar görürseniz şaşırmayın; siz de saldırıdan etkilenmişsiniz demektir. Cinsel organların ve hareketlerin açıkça görüldüğü yetişkin cinsel içeriklerle düzenlenen saldırıdan öte, rahatsız edici görseller de yayınlanıyor.

Bu görseller arasında ezilmiş ve parçalanmış beyinler gibi şiddet görüntüleri yer alıyor. Her iki türden içeriği de kendi hesabınızda ya da bir tanıdığınızın hesabında görürseniz Facebook yönetimine şikayet edin; sonuçta bu durum geçici ancak kullanıcılar henüz ne olduğunu anlamadıkları için Facebook’un yetişkin cinsel içeriklere her yaş grubuna açık bir şekilde izin vermesini kınayan gruplar oluşturmaya başladılar.

İlginizi çekebilir:

Facebook Zaman Tüneli Gizlilik Ayarları Rehberi

Facebook Home Video İnceleme

Ünlülere Özel Facebook Uygulaması

Facebook hakkında bütün Technopat haberleri