Anasayfa Haber Amazon’dan Kindle Fire’a Doping!

Amazon’dan Kindle Fire’a Doping!

Amazon’un Kindle Fire tableti hakkında bu aralar onlarca haber çıkıyor. iPad’in karşısında bu denli bir tehdit olması da piyasaları heyecanlandırma sebeplerinden tabii ki biri. Ucuz fiyatı ise daha önce tabletlere farklı gözle bakan teknoloji severlerin de dikkatini çekebildi.

Amazon ise dolu içeriğini tablet kullanıcılarına taşımaya devam ediyor. Son yapılan açıklamalara göre Facebook ve Hulu uygulamalarından sonra 400 adet gazete ve dergi de Kindle Fire için hazırlanıyor. Kindle Fire kullanıcıları artık içlerinde US Weekly, The New Yorker ve Reader’s Digest’in de bulunduğu gazete ve dergilerini tabletlerinden rahatça okuyabilecek. Ayrıca 1 Mart’tan önce kayıt olanlar 17 Condé Nast dergisine de üç aylığına bedava ulaşabilecek. Bu promosyonlar Amazon’un Amerika merkezli olduğu gerçeğini bir kez daha tüketicilere hatırlatıyor.

Amazon şimdilik gazete ve dergilerde tatminkar bir sayıya ulaşmış gibi görünüyor. Ayrıca Kindle Fire’a özel olarak dergilerde interaktif seçeneklerin olacağı da söyleniyor.