Anasayfa Haber HTC’den Yılbaşı İçin Hediye Tavsiyeleri

HTC’den Yılbaşı İçin Hediye Tavsiyeleri

Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde hala sevdiklerinize ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız; size mükemmel iki seçenek sunuyoruz. Dünya çapında cep telefonu tasarımcısının yeni ürünleri; HTC Sensation XE with Beats AudioTM ve HTC Sensation XL with Beats AudioTM modelleri ile sevdiklerinize hem bir telefon hem de mükemmel bir müzik sistemi hediye edebilirsiniz. HTC Sensation XE with Beats AudioTM ve HTC Sensation XL with Beats AudioTM, mobil eğlence anlayışını yüksek kaliteli ses entegrasyonuyla farklı bir boyuta taşıyor ve iletişim ile multimedya uygulamalarının keyfine aynı anda varmanızı sağlıyor.  

HTC ve Beats ortaklığının ilk ürünleri olan HTC Sensation XE with Beats AudioTM ve HTC Sensation XL with Beats AudioTM tüm HTC kullanıcılarının müzik ile bağlarını güçlendiriyor. HTC, HTC Sensation XE with Beats AudioTM ve HTC Sensation XL with Beats AudioTM modellerinde yer alan Beats Audio entegrasyonu, telefonunuzda film izlerken, oyun oynarken ve müzik dinlerken mümkün olan en iyi ses kalitesini keşfetme imkanı sunuyor.

HTC Sensation XL with Beats AudioTM’nun özellikleri

Beats Kulaklıklar; HTC Sensation XE with Beats AudioTM ile gelen microSD kart sayesinde binlerce şarkıyı yanınızda taşıyabilirsiniz. Dr. Dre tarafından tasarlanan özel kulak içi Beats kulaklıkları ile müzik parçalarını değiştirebilir, durdurabilir, telefon cebinizdeyken sesini ayarlayabilirsiniz.

Tasarım, Performans ve Büyüleyici Ses; 4.7” ekranı, 9.9 mm ince tasarımı ve Beats Audio özelliğine sahip HTC Sensation XL with Beats AudioTM müzik, film ve oyunlar için mükemmel ses ve görüntü kalitesi ile en iyi eğlence deneyimini yaşamanız için tasarlandı. Beyaz rengin asaletini taşıyan HTC Sensation XL with Beats AudioTM, Beats tarafından geliştirilen, benzersiz ses yazılımıyla müziği sanatçının istediği şekilde duymanızı sağlıyor.

HTC Sensation XL with Beats AudioTM, entegre Beats ses profili için özel olarak tasarlanmış, çok hafif urBeats™ kulaklıkları içeriyor. Bu kulaklığın dahili mikrofonu sayesinde rahatça telefon konuşması yapabilir, kolaylıkla gelen çağrılara cevap verebilir, parçaları durdurabilir, ileri veya geri alabilirsiniz. HTC Sensation XL with Beats AudioTM ile; SMS, e-mail ve hatta Facebook profilleri aracılığıyla arkadaşlarınıza müzik önerilerinde bulunabilir ve şarkı bilgisi gönderebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan veya ailenizden gelen bir arama veya mesaja mükemmel bir sesli uyarı atamak için zil sesi düzenleyicinizi kullanarak bir müzik parçasını düzenleyip, kişinin iletişim profiline eklemeniz yeterli.

Anı Yakalayın; HTC Sensation XL with Beats AudioTM her çekime daha iyi sahneler sığdırmak ve düşük ışıkta daha iyi performans sunabilmek için f/2.2, 28mm geniş açılı lens ve BSI sensör içeren 8MP kameraya sahiptir. HTC Sensation XL with Beats AudioTM ayrıca video modunda dış ses ve yankı önleme özelliğine sahip çift mikrofonu ile mükemmel bir ânı büyüleyici bir netlik ve inanılmaz stereo ses kalitesi ile kaydetmenizi sağlar. HTC Sensation XL with Beats AudioTM ile kaydettiklerinizi YouTube, Facebook ve TV’de paylaşabilirsiniz.

HTC Sensation XE with Beats AudioTM ’nin özellikleri

Mükemmel ses deneyimi; Kırmızı ve siyah renk kombinasyonuna sahip HTC Sensation XE with Beats AudioTM, yazılım ve donanım kombinasyonu ile Beats Auido deneyimini sunan ilk telefon. Müziği sanatçının duymanızı istediği şekilde dinlemenizi sağlayan HTC Sensation XE with Beats AudioTM, Beats by Dr. Dre kulak içi kulaklıklar ile birlikte kullanıldığında, otomatik olarak özel olarak tasarlanmış, Beats ses sistemi kalitesine geçiş yapar.

Android Market’te mevcut birçok müzik hizmetini kullanırken daha dolgun baslar, daha net sesler ve sesleri sanatçının duymanızı istediği şekilde veren yeni bir netlik ve ses aralığını fark edeceksiniz.

Beats Kulaklıklar; HTC Sensation XE with Beats AudioTM ile birlikte gelen microSD kart sayesinde binlerce şarkıyı yanınızda taşıyabilirsiniz. Dr. Dre tarafından tasarlanan özel kulak içi Beats kulaklıklar ile müzik parçalarını değiştirebilir, durdurabilir, telefon cebinizdeyken sesini ayarlayabilirsiniz.