Anasayfa Haber Yılbaşı hediyeniz Samsung Beyaz’dan

Yılbaşı hediyeniz Samsung Beyaz’dan

Samsung Beyaz’ın yılbaşı kampanyası ile Smart Freezer ve Eco Bubble teknolojili ürünleri alanlar, kampanya dahilindeki Samsung elektrik süpürgesi modellerini %20 indirimle sahip oluyor.

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri olan Samsung Electronics, Smart Freezer buzdolapları ve Eco Bubble çamaşır makinelerinde, yılbaşı kampanyası düzenliyor. 1 Aralık-31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Smart Freezer veya EcoBubble teknolojili ürünleri satın alan tüketicilere, kampanyaya dahil edilen Samsung elektrik süpürgesi modelleri % 20 indirimle sunuluyor.

Samsung Electronics’in Smart Freezer teknolojisi, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak faydalar sunuyor. Türk kadınının ihtiyaçlarına yönelik, özel olarak 70 cm. genişliğinde üretilen Smart Freezer ailesi buzdolaplarını benzerlerinden ayıran en büyük özelliği, yenilikçi ve akıllı “tek tuş”u… Tek tuşla buzdolabının dondurucu kısmını normal kullanım alanına çevirmek mümkün. Böylece mevsimsel ya da anlık ihtiyaca göre taze meyve, sebzeler ve pişmiş yiyecekler için 95 litre daha fazla saklama alanı oluşuyor. Aynı zamanda kullanıcılar tercihlerine bağlı olarak; buzluk bölümünü tamamen devreden çıkararak, % 20 enerji tasarrufu ile hem elektrik faturalarına, hem de doğaya katkı sağlayabiliyor.

Eco Bubble teknolojili Samsung çamaşır makineleri eşsiz bir köpük oluşturma özelliğine sahip. Samsung Eco Bubble teknolojisinin köpük özelliği, çamaşırların dokusuna köpük ile 40 kat daha hızlı bir şekilde nüfuz ediyor. Aynı zamanda, sıcak suya gerek kalmadan % 70’e varan enerji tasarrufu ile tam etkili temizlik sağlıyor.

Kampanya dahilinde yüzde 20 indirimle sunulan, Samsung elektrik süpürgeleri:

  • SC8690: Alerji testi ödüllü, 2.5 litre toz kapasitesi, 360W emiş gücü, Toz alma ve Sessiz çalışma kategorilerinden 5 yıldızlı, uzaktan kumandayla kontrol, torbasız
  • SC8481: Alerji testi ödüllü, 2 litre toz kapasitesi, 360W emiş gücü, silver nano kaplama, uzaktan kumandayla kontrol, torbasız
  • SC6780: 2 litre toz kapasitesi, 380W emiş gücü, torbasız
  • SC4780: 2 litre toz kapasitesi, 370W emiş gücü, evcil hayvan tüyü için özel fırça, torbasız
  • SC5480: 3 litre toz kapasitesi, 460W emiş gücü, evcil hayvan tüyü için özel fırça