Anasayfa Haber Uydunet Arıza Rezaleti

Uydunet Arıza Rezaleti

İnternet Arızası....
İnternet Arızası....

İnternet Arızası....Uydunet internet bağlantınızdaki sorun için arıza kaydı bıraktınız. İlgilendiklerini sanıyorsanız yanılıyorsunuz; işte işin iç yüzü…

Kablo internet bağlantısı kullanıcıların günlerdir internet bağlantısı sorunları hatta sorunlarından öte bir rezaleti yaşıyor. 444 0 126 nolu telefonu arayan kullanıcılar 8 ila 20 dakika kendini tekrar eden ve sinirleri bozan bir müzik dinleyerek bekledikten sonra arıza kaydı bırakabiliyor. Ancak bu arıza kaydı bırakma işi hiç de anlatıldığı gibi yürümüyor. Kendi yaşadığımız olayda müşteri temsilcisinin kendi ağzından kaçırması sonucu öğrendik ki Uydunet çağrı merkezi ve teknik destek ekibi bile kendi sistemlerine erişemez durumda.

Peki ya bıraktığımız arıza kayıtları? Onlar da kağıt kalemle bir kenara not alınıyormuş… İşte başlıkta gördüğünüz rezaletin kısa ve öz açıklaması. Sadece bizi 4 gündür oyalayıp duran, defalarca arıza kaydı alan, telefonunuzu aradık diyerek aramayan Uydunet internet sağlayıcısının teknik destek ekipleri şu an kendi servislerine bile bağlanmaktan aciz durumda. Siz de arıza kaydı bıraktıysanız, günlerdir bekliyorsanız daha uzun süre beklemeye ya da hakkınızı aramaya hazırlanın. Zira kağıt kaleme not alınan arıza kayıtlarının bırakın çözümü, takibi bile şu an söz konusu değil. Bütün bunların ilk kaynağı elbette kendi yaşadıklarımız ve tecrübelerimiz oluyor.

2012 Yılında girmek üzereyken Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcılarından birisinin durumu işte böyle…

Uydunet ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları forumumuzda bizlerle paylaşın, yalnız değilsiniz…