Anasayfa Haber Sony’den 2012 Model BRAVIA TV Modelleri

Sony’den 2012 Model BRAVIA TV Modelleri

Japon elektronik devi Sony’nin 2012 yılı Bravia TV’leri tanıtıldı. İşte yeni yılda vitrinleri ve evleri dolduracak televizyon modelleri…

Sony, CES 2012’de görücüye çıkardığı yeni BRAVIA TV serisi ile tüm tüketicileri, televizyonları aracılığıyla biraz daha ötesini görmeye davet ediyor. Sony, her yeni televizyon modelini yaratırken, “Bir televizyonun görüntü kalitesi ne kadar iyi olabilir? Televizyonlarımız insanların yaşamını hem kolaylaştırıp hem de güzel görünebilir mi? sorularından yola çıkıyor. Her zaman tüketicilerine en mükemmel izleme keyfini sunmak için çalışıyor.

[scrollGallery id=36]

Üstün görüntü teknolojisi, daha fazla bağlanabilirlik ve yenilenen tasarım

2012 model BRAVIA TV yelpazesini de bu anlayışla tasarlayan Sony, görüntü geliştirme teknolojisi X-Reality PRO sayesinde bir yandan düşük kaliteli sinyalleri iyileştirip bunları HD kalitesine yakın bir düzeye taşırken diğer yandan da iki ve üç boyutlu görüntüleri daha da netleştirecek şekilde geliştiriyor. Internet TV modellerine daha fazla kanal, uygulama ve bağlanabilirlik kazandırıyor. Tüm modelleri de yeni baştan tasarlayarak, TV ve standlarını oturma odalarının şıklığına şıklık katacak şekilde yapılandırıyor.

Daha da akıllı teknolojiler ile neler göreceğinizi hayal edin

Sony’nin görüntü geliştirme işlemcileri X-Reality PRO ve X-Reality sayesinde   teknoloji artık daha da akıllı hale gelmiş durumda. Televizyonunuzun içindeki X-Reality PRO, kullanıcı ne izlediğini daha kendisi bilmeden biliyor. Ekrana çıkan bir yüzü veya daha fazla detay gerektiren bir arka planı anında ayırt ediyor ve görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor. Aynı zamanda, kullanıcının, dijital TV, çevrimiçi video, fotoğraf,  DVD ya da Blu-ray Disc™ olmak üzere ne tür bir içerik izlediğini de fark edip, yine görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor.

Ayrıca Sony, yeni modellerinde, X-Reality PRO ve X-Reality’nin büyülü görüntülerini, 3D içeriğe taşıyor. Super Resolution özelliği artık 3D içeriği, High Definition’a da yükseltiyor. Sonuçta da ortaya, 3D’de daha da keskin resim kalitesi ve daha pürüzsüz sahneler çıkıyor. Kullanıcı, ne izlerse izlesin, bugüne kadar karşılaştığı en heyecan verici görüntü kalitesini yeni Sony BRAVIA 2012 TV modellerinde bulabiliyor.

Üçüncü boyuttan daha fazlasını yaşayın

Söz konusu olan, gerilim, coşku ve vücudunuzu adrenaline boğacak heyecan ise hiçbir şey büyük bir spor etkinliğinin yerini tutamaz. Şayet maça gidemediyseniz, bu deneyimi yakalayabileceğiniz bir sonraki ortam, maçı, büyük 3D ekran üzerinden izlemek olacak. Sony’nin en son 3D televizyon modellerinde, dört kat daha hızlı ekran tarama hızı ile daha pürüzsüz görüntü sunarak ağlarla buluşan topun mükemmel şekilde takip edilebilmesini sağlayan yüksek hızlı 3D paneller bulunuyor. Televizyonda en üst seviye 3D görüntü sağlamak için, otomatik 3D derinlik ayarlaması, 3D içerik içindeki derinlik algısını düzeltiyor. Bu da seyirciye, özellikle internet, televizyon veya 3D video kameralardan 3D içerik izliyorsa mükemmel bir seçenek sunuyor. Karşısındaki daha net ve izlemesi daha rahat görüntü ile filmin içine daha da dalarak, ekrandaki aksiyona bizzat katılabiliyor.

Ağın daha da derinlerine doğru bir yolculuğa çıkın

Yeni Sony BRAVIA TV modellerinin kalbinde bağlanabilirlik yatıyor. Modellerin hepsinde dahili Wi-Fi olduğundan, kullanıcı, çevrimiçine daha hızlı girebiliyor, izleyebileceğinden daha fazla seçeneğe kavuşuyor, sevdiği film ve programların daha da fazlasını büyük ekrana getirebiliyor. Sony Entertainment Network de hızla büyüyerek daha fazla kanal ile yeni uygulama ve hizmeti kullanıcılarına ulaştırıyor. Örneğin Sony Entertainment Network’e, daha fazla isteğe bağlı film ve müzik eklendi. Tüm Sony BRAVIA İnternet TV’lerde yeni uygulamaların yanı sıra Twitter®, Facebook® ve Skype’a erişim imkanı da sunuluyor.

Google TV Box ile daha fazlasına erişin

Sony İnternet TV, Google TV platformunda çalışan Network Media Player “NSZ-GS7” ve Blu-ray Disc Oynatıcı “NSZ-GP9”u da mükemmel biçimde tamamlıyor. Kullanıcılar, televizyon modelleri ile ara yüz entegrasyonu sayesinde her iki cihaza da sadece HDMI ile bağlanarak içerik evrenine doğrudan erişebiliyor.

Siz nerede, eğlence orada

Kullanıcıların dizüstü bilgisayarında* bulunan amatör filmler, televizyon programları ve videolar, hatta akıllı telefonunda bulunan fotoğraflar, Intelligent Connect ve Wi-Fi Direct ile yeni bir yaşama kavuşuyor. Televizyonunu ev ağına bağladıktan sonra istediği her şeyi, kablosuz olarak televizyonuna gönderebiliyor. Sadece tek bir tuşa dokunarak televizyonuna fotoğraf ve şarkı atabiliyor veya göz attığı bir web sitesini yakalayabiliyor ve beraberinde götürebiliyor. Her şey tamamen kullanıcının seçimine bağlı ve eğlencesi kendi nerede istiyorsa, onunla birlikte, yanında geliyor.

2012 için yeni bir görünüm: Klasik tarzlar, yeni tasarımlar

Hayatınızda hiç dalgalanan TV gördünüz mü? Sony, tasarım ruhunu daha da ileri götürerek, BRAVIA LED televizyon modelleri için bir hava yastığı üzerinde duruyorlarmış izlenimini veren ve tamamen sağlam şekilde durmalarını sağlayan bir stand yarattı. Aynı zamanda, yüksek kaliteli ses için entegre hoparlörlere sahip ve alçak mobilyalar için ideal şık bir stand da üretti. 3D gözlüklerinin bile görünümü tamamen değişti. Şık spor tasarım ve daha hafif titanyum çerçeveleri ile göze çarpan 3D gözlükler, akıllı tasarımları ile sadece iyi görünmekten çok daha fazlasını yapıyor.

Doğayı Koruyan Yenilikçi Fikirler

Bir televizyon ne kadar akıllı olabilir? Televizyonunuz ne izlediğinizi bilebilir ve görüntüyü ona göre ayarlayabilir mi? Sadece enerji tasarrufu yapmayıp ayrıca size en uygun görüntü ayarını sunabilir mi? Yeni LED TV’lerimiz, görüntüye göre kullanılan enerjiyi optimize eden tasarruflu teknolojileri ile yerel ve çerçeve karartma ile uyumlu olarak çalışır. Bu verimli aydınlatma şekli, netlikten, kontrast ve görüntü kalitesinden ödün vermeden enerji kullanımında %15-20 oranında azaltır, önceki modellere oranla %40 daha az enerji harcar. Bu da doğayı koruyan HD görüntü demektir.

2012 model Sony BRAVIA TV’ler – Teknik Özellikler

HX850İnce tasarımda çarpıcı görüntü kalitesi

 

HX750Seçim sizin: 2D & 3D’de High Definition farkını görün EX650Televizyon, film ve Internet deneyiminin en pürüzsüz yolu

 

·       X-Reality PRO·       Motionflow XR800Hz

·       Local Dimming özellikli Dynamic Edge LED

·       Full HD 1080

·       Sony Entertainment Network

·       4X Yüksek Hızlı 3D paneller

·       Dahili Wi-Fi

·       Monolithic Design

·       Entegre hoparlörler

·       X-Reality·       Motionflow XR400Hz

·       Frame Dimming özellikli Dynamic Edge LED

·       Full HD 1080

·       Sony Entertainment Network

·       4 kat daha hızlı 3D paneller

·       Dahili Wi-Fi

·       Özel stand (*32”, 40” ve 46” için)

·       X-Reality·       Motionflow XR100Hz

·       Full HD 1080

·       Sony Entertainment Network

·       Dahili Wi-Fi

·       Özel stand

 

 

EX550İkinci odanız için birinci sınıf bir televizyon

 

·       X-Reality·       HD Ready

·       Sony Entertainment Network

·       Dahili Wi-Fi

·       Özel stand